Lesz Funside Balaton!

Lesz Funside Balaton!

Balatoni gyorshírek

1. Az éjszaka folyamán kormányrendelet formájában vált véglegessé, hogy lehet idén ottalvós nyári táborokat tartani. Vannak még tisztázatlan kérdések, de a részleteket folyamatosan vizsgáljuk.

2. Az elmúlt 2 nap során balatoni közönségünk körében végzett felmérésünk alapján táborozóink döntő többsége szeretne idén is részt venni ottalvós táborban. Erről további részleteket is megosztunk majd veletek később!

3. A következő 1-2 hét kritikus fontosságú lesz, kb. 1000, különböző státuszú jelentkezés helyzetét kell most rendeznünk. Ez nagy adminisztrációs feladat, amelyet csak szervezett formában lehet végrehajtani, és így tud mindenki a legrövidebb idő alatt választ kapni. Ehhez most a türelmeteket és megértéseteket kérjük! Jelenleg telefonon, emailben és Messengeren sem tudunk ennél bővebb tájékoztatást adni, de egy héten belül MINDENKI értesítést fog tőlünk kapni a következő lépésekről. További bejelentések is várhatóak, addig is figyeljétek a Facebook-ot!

Külföldről érkezőknek

Amennyiben külföldről utaznának a táborba és beutazásuk egyelőre még bizonytalan, de szeretnének jönni, akkor is érdemes jelentkezni most. Miután szinte naponta jelentenek be a kormányok újabb enyhítéseket az utazási és karatén-szabályok tekintetében, bízunk benne, hogy júliusra ez már nem lesz akadálya a táborban való részvételnek. Mivel a tábort meg lehet tartani, visszaálltak hagyományos visszamondási feltételeink, így az adott turnust megelőző 2 hétig teljes visszatérítés mellett lehet foglalni (ez esetben csak az 5%-os kezelési költség kerül levonásra, amely elsősorban a banki költségeket fedezi visszamondás esetén), így érdemes most megerősíteni a helyet és megvárni a szabályok alakulását a következő hetekben, mert később már nehezebb lesz helyet foglalni, főleg a foglalkozások tekintetében!

 

 

Visszaugrás a navigációhoz