Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Indul a jelentkezés budapesti táborainkra – már két helyszínen!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Indul a jelentkezés budapesti táborainkra – már két helyszínen!

2018-ban már két helyszínen is táborozunk Újbudán: megszokott táborhelyünkön továbbra is 6-féle foglalkozás várja táborozóinkat, legújabb helyszínünkön pedig a digitális készségeké a főszerep!

Villányi út

Már 12. nyarába lép idén Villányi úti táborunk, ahol a megszokott programok mellett továbbra is 6-féle foglalkozás közül lehet választani hetente kettőt, köztük angol nyelv, tenisz, kézműves és robotika táborainkat. Újdonság, hogy elindítottuk legfiatalabb táborozóink számára is játékos programozó foglalkozásunkat, amely már 6 éves kortól választható, míg 8 év feletti táborozóinknak szóló programozó táborunk pedig átköltözött új helyszínünkre!

Szent Gellért tér

Legújabb táborhelyszínünkön további 7-féle foglalkozás közül választhatnak idősebb (8-13 éves) budapesti táborozóink, amelyek mind az informatika és digitális készségek világához tartoznak! A megszokott programozó és robotika foglalkozások mellett fogunk humanoid robotot programozni, számítógépet és LED-panelt építeni, LEGO filmeket forgatni, de lesz haladó robotika és Minecraft-alapú programozás is!

Jelentkezés

A jelentkezés mindkét helyszín esetében március 7-én délben indul online jelentkezési lapunkon keresztül. A szabad helyek alakulását ezen az oldalon lehet majd nyomon követni!

Visszaugrás a navigációhoz