Indul a jelentkezés a 2019-es Funside Budapest táborokra!

Indul a jelentkezés a 2019-es Funside Budapest táborokra!

2019-ben is két helyszínen táborozunk Újbudán: megszokott táborhelyünkön már 7-féle foglalkozás várja táborozóinkat, valamint számos új táborral készülünk: LEGO Movie Maker, kódolás Harry Potterrel, új angol és robotika foglalkozások

Villányi út

Villányi úti táborunkban idén is indulnak népszerű angol, tenisz, kézműves, robotika és magyar mint idegen nyelv foglalkozásaink! Programozás kicsiknek óráink idén is elérhetőek 6-8 éves táborozóink számára a hetek felében, a másik felében pedig – ezen a helyszínen újdonságként – a kifejezetten gyerekek programozás-oktatására készült, brit KANO-eszközökkel (összerakható mini-számítógép, mozgásérzékelő és programozható LED fényfal) tartunk izgalmas programozó órákat!

Ide kattintva minden információ megtalálható a táborokról

Szent Gellért tér

Másik budapesti táborhelyszínünkön további 5-féle foglalkozás közül választhatnak idősebb (7-13 éves*) budapesti táborozóink: újra elérhetőek nagysikerű LEGO Movie Maker és Minecraft-programozó táboraink. Újdonságként lesznek LEGO Boost-alapú robotika órák is és – Magyarországon elsőként – elhozzuk a hivatalos, Harry Potter kódoló varázspálcákat is legújabb programozó táborunkba! Szintén újondságként, a fenti foglalkozások mellé már angol nyelv is választható Gellért téri helyszínünkön, ahol délutáni programjaink is megújultak. A páros heteken ellátogatunk Budapest legnagyobb virtuális valóság központjába, a páratlan heteken pedig Európa egyik legnagyobb trambulinparkjába. Minden héten lesz majd strandolás a MOM Sport uszodában és a tábor tematikájához kapcsolódó szakmai programok a BME tanszékeivel, illetve technológiai cégekkel együttműködésben.

Ide kattintva minden információ elérhető a táborokról

* Alsó korhatár: befejezett általános iskolai 1. osztály.

Kedvezmény visszatérő táborozóinknak a Gellért téren

Az elővételi kedvezmény biztosítunk a tavalyi Gellért téri tábor résztvevőinek és Funside School-os tanulóinknak. Részletek

Jelentkezés

A jelentkezés mindkét helyszín esetében jövő héten, szerdán (március 13.) déltől indul online jelentkezési lapunkon keresztül. Ezt követően a szabad helyek alakulását ezen az oldalon lehet majd nyomon követni!

Visszaugrás a navigációhoz