term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:76465
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

A 2. hét témája: SPACE

A 2. hét témája: SPACE

Tarts velünk egy fordulatokkal teli űrkalandon a Funside Balaton SPACE tematikájú 2. hetén. A titokzatos űrlények ellepték bolygónkat, ott vannak a tábor minden pontján. Lehet, hogy te leszel az, aki segíti a NASA-t a rejtélyek felderítésében? Vigyázz kivel állsz össze – ezen a héten semmi sem az, aminek látszik! Egy igazán izgalmas űrutazásra hívunk téged, reméljük készen állsz a titkos küldetésre!

A sikeres földetérést követően hagyunk egy kis időt, hogy kicsomagolj, és megismerkedj társaiddal. Miután a Tábornyitón fény derült arra, hogy pontosan mi történt bolygónkkal és ki milyen szerepbe bújt, a hét során megkezdődik az űrkaland! Hétfő délután az Amazing Race kihívásokkal teli állomásain határaitokat átlépve fedezhetitek fel mire képes a csapaterő. Az este folyamán egy új programon, a Music Night különböző zenés állomásain tudtok közösen töltődni, a felszabadult űrparty-n pedig együtt ereszthetitek ki a gőzt a csapattal. 

A következő nap együtt hangolódunk az idei EB-döntőre egy igazi Funside focibajnoksággal. A legjobb csapatok a csütörtök esti döntőre kvalifikálhatják magukat! A sportok és strandolás után este elszabadul a káosz a táborban, persze csak 20 másodperc erejéig. A tavaly debütáló 20 másodperc totál káosz programunk alatt a higgadtság és gyorsaság fontos tényező lesz! Nem olyan nehéz ez… ha vezettél már űrhajót aszteroidák között akkor ez is menni fog!

Küldetésünk a BOBO Fun Parkban folytatódik szerda délután. Trambulinpark, mászófalak, kalandpark: mindez egy helyen vár rátok egy 3000 m2-es létesítményben, ami csak a miénk lesz ezen a napon! Este a Fények fesztiválján kivilágított út vezet majd titeket a balatongyöröki Szépkilátó csillagos égboltja felé, ahol közös éneklésre invitálunk titeket.

Idén visszatér egy régi kedvencetek, az Among Us! A közkedvelt videojáték-alapú program során mindannyian belecsöppenhettek az űrlények világába. Vajon a legénység tagjai vagy az imposztorok jutnak ki élve? A küldetéssel teli délutánt követően, este az egész tábor a focipályán szurkolhat a Funside foci EB döntős csapatainak. 

A tábort egy közös csobbanással zárjuk a pénteki Beach party-n, ahol együtt hangolódunk az esti Záróbulira

Készen állsz egy felejthetetlen űrutazásra? 5-4-3-2-1… felszállás! 

Visszaugrás a navigációhoz