BAL

A 4. hét témája: Paris 2024

A 4. hét témája: Paris 2024

Mesdames et Messieurs, bienvenue en France! A Funside Balaton 4. turnusán Párizsba repítünk titeket és a 2024-es nyári Olimpiai játékokkal egyidőben mi is megszervezzük saját Funside Olimpiánkat. Éld át a verseny izgalmát, fedezd fel a fények városát és tarts velünk egy felejthetetlen francia hangulatú hétre!

Olimpiai megnyitónkon az általatok választott országok színeiben vonulhattok fel, majd az ünnepélyes indítás után kezdetét veszik az ötkarikás játékok. A meggyújtott olimpiai lángért már hétfőn harcba szálltok: a cél hogy elsőként emeljétek a magasba a fáklyát, viszont ehhez először teljesítenetek kell az Amazing Race fordulatokkal teli kihívásait. Hétfő esti 20 másodperc totál káosz játékunkban vicces feladatokat kell megoldanotok együtt: hamar kiderül számotokra mire elég vagy mire nem elég ez az idő. A káosz hangulatát francia dallamokkal és show-elemekkel fűszerezzük meg.

A következő napon a Funside Olimpia őrült sportágaiban próbálhatjátok ki magatokat, és értékes pontokat szerezhettek országotoknak. Az este egy igazi klasszikus programmal folytatódik, a Világrekordok estéjén különböző rekordkísérletekkel készülünk. Vajon te miben leszel a legügyesebb? 

Szerda délután az olimpiai faluból átbuszozunk a BOBO Fun Parkba, ami csak a miénk lesz ezen a napon! Hódítsd meg az adrenalin aréna magaslatait, és töltődj velünk egy délutánon át a trambulinpark, mászófalak és kalandpályák rengetegében. A sok móka után este kicsit megpihenünk, és ezen a héten a párizsi hangulatú Fények fesztiválját egészen a Szajna partjáig visszük (Balaton), ahol esti strand és a csillagos ég vár rátok! 

Csütörtökön az Óriás kidobós bajnokságon megmutathatjátok milyen kitartóan tudtok küzdeni egymásért és a győzelemért. Játékos kihívások, francia dalok, kérdések és válaszok. A Francia Esten Párizs utcáit ellepik a helyiek, akik különböző kihívások elé állítanak majd titeket. Ha eltévednétek útközben, ne ijedjetek meg… ez a kérdés mindig segítségetekre lesz: Qu’est-ce que c’est? 

Az egész héten át tartó versenyzés után péntek délután jöhet a jól megérdemelt pihenés: várunk titeket a francia riviérán megrendezésre kerülő Beach Partyra. A hivatalos díjátadót követően este közösen ünnepeljük meg az elért sikereket és egy Záróbulival búcsúztatjuk el a 2024-es Funside Olimpiai hetet.

Visszaugrás a navigációhoz