BAL

A 3. hét témája: Multiverzum

A 3. hét témája: Multiverzum

Gondolkoztál már azon milyen lenne térben és időben szabadon utazgatni? Szívesen bújnál kedvenc filmes karaktered bőrébe? Várunk téged a Funside Balaton 3. hetén, a Multiverzumban, ahol egy hétig minden a benned rejlő szuperhősről szól. Négy szín fog küzdeni a Multiverzum portál kulcsáért, de csak egy nyeri el a méltó jutalmat: szabad átjárást a világok között. Járj nyitott szemmel, mert lehet hogy filmbeli barátodból ellenség lesz, vagy éppen akit riválisnak hittél, hű tettestársad lesz ebben a versenyben.  

Amerika kapitány, Minyonok, Vasember, Barbie vagy Yoda – csak néhány azon karakterek közül, akinek a bőrébe bújhattok a hét során. Nem kell sokat várni, a Tábornyitón hamar kiderül, hogy csapatod a Disney, DC vagy a Marvel univerzumából érkezik hozzánk. A hetet egy izgalmas Csapatküldetéssel indítjuk, ahol lehetőségetek nyílik arra, hogy minél magasabb szintre fejlesszétek karaktereteket, és értékes pontokat gyűjtsetek be. Este a fények veszik át az irányítást: az Avatarok földjén várunk mindenkit egy nagy welcome party-ra, a Neon Night-on.

Kedd délután igazi újdonsággal, az ”All in” Élőtársassal jelentkezünk, ahol mindannyian részesei lehettek egy izgalmas, vicces és kihívásokkal teli játéknak. Legyetek gyorsak és kreatívak, együttes erővel érjetek elsőként a célba. Fontos, hogy jól osszátok be az energiátokat, mert még aznap vár rátok az Éjszakai túra, ahol egy rövid időre megnyitjuk az átjárót, hogy más univerzumokba kalandozzunk együtt. 

Szerdai nagyprogramunk során az egész tábor a sokak által kedvelt vonyarcvashegyi Wibit vízi kalandpark felé veszi az irányt, ahol önfeledt szórakozás és kikapcsolódás vár rátok egész délután. A sok kaland után a hét közepén kicsit megpihenünk és a szabad ég alatt vetítünk egy izgalmas filmet a szerda esti Kertimoziban.

A hét elején lehetőségetek lesz felkészülni a csütörtök délutáni Camp’s Got Talentre, ahol ti találhatjátok ki az állomásokat. Vajon melyik lesz a legnépszerűbb? Az esti Beat that! programon vicces, játékos feladatokat kell majd teljesítenetek, ehhez a “speakerek” biztosítják a zenét és a jó hangulatot. 

A pénteki Ninja Warrior programunkon változatos terepen, egy óriási Ninja pályán még egyszer utoljára megmutathatjátok, hogy mire vagytok képesek. Az eredményhirdetés után a győztes csapatok vezetésével az egész tábor átlép a portálon, ahol a rezidens DJ vár titeket és kezdődhet is a fergeteges Záróbuli

Lépj át velünk a Funside Multiverzumba, és tudd meg mire vagy képes!

Visszaugrás a navigációhoz