A 2. hét programja: Bakancslista hét (Campers’ Choice 2022 nyertes)

A 2. hét programja: Bakancslista hét (Campers’ Choice 2022 nyertes)

Ti mondtátok, mi megcsináljuk! A tavalyi évben debütáló Bakancslista hét lett a legnépszerűbb köztetek az idei Campers’ Choice szavazáson, így idén újra feledhetetlen élményeket pipálhattok majd ki képzeletbeli listátokról!

A hetet egy fantasztikus új programmal, az Élő Cluedo-val indítjuk be. Bizonyára sokan ismeritek a népszerű társasjátékot, amelyet ezúttal Funside-os bőrbe bújtatva, élőben játszhatok le. Ezután olyan új képességeket is elsajátíthattok majd a Skills night keretin belül, mint például egy menő varázstrükk, pólóhajtogatás 3 mp alatt, vagy vitorláscsomó kötés és ez még csak 3 a rengeteg új dolog közül!

Természetesen a bakancslista hétről nem maradhat el a tavalyi őrületes élő Among Us, így mindenki kipipálhatja majd a nap végén, hogy 2020 legmenőbb videójátékában élőben is részt vett, emellett pedig egész délután mini-bakancslistás elemeket pipálhattok ki a Funside listátokról a Pipáld ki! keretein belül!

Szerdán közösen buszra pattanunk és elutazunk a vonyarcvashegyi strandra, ahol egész délután csak a miénk lesz a Vízi élménypark! Visszaérve a táborba folytatódnak a bakancslistás programjaink, hiszen a Fények fesztiválja keresztnevet kapó programunk alkalmával, csodálatos és meghitt hangulatban töltjük majd el ezt az estét, egy kis csillagnézéssel egybekötve.

A hét vége felé elérkezünk a heti témánk lényegének megtestesítőjéhez, a Bakancslista naphoz, amely során olyan élményekben lehet részetek, amelyet mindenkinek át kell élnie, majd levezetésként egy teljesen új programban vehettek részt! Az Óriás fedőnevek alatt a csapatnak igazán egy húron kell majd pendülnie, hiszen az fogja a legtöbb szót kitalálni, aki rá tud hangolódni társa gondolataira!

Pénteken kicsit felpezsdítjük a tábort a Fordított nappal, ahol szintén lehetőségetek lesz valami teljesen újat kipróbálni – hiszen ki ne vágyna arra, hogy szörfözhessen a Balaton közepén egy meleg nyári napon vagy amerikai focizhasson kedvenc sport tanáraival – majd a hét fináléja egy hatalmas Tinidisco lesz, ami méltó lezárása az élményekkel teli Bakancslista hétnek.

 

Visszaugrás a navigációhoz