BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Ilyen volt a Varázslóiskolák hete – VIDEÓ!

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ilyen volt a Varázslóiskolák hete – VIDEÓ!

Elképesztő lelkesedés jellemezte a négy ház egész héten átívelő pontversenyét – a Griffendél, a Mardekár, a Hugrabug és a Hollóhát mind úgy hajtottak a győzelemre, hogy közben végig biztosított volt a szórakozás. 

A Harry Potter sorozat ihlette Varázslóiskolák hete az első olyan tábortematika a Funside Balaton történetében, amely két egymást követő nyáron is megrendezésre került. Nem csoda ez, hiszen a bátor varázsló történeteinek nem csak a táborozók, hanem több tanár és stábtag is hatalmas rajongója, így a varázslatos Tábornyitó Ceremónia, a Trimágus Tusa, a több napos Kviddics bajnokság, vagy épp a Harry Potter nap sokaknak szerzett felejthetetlen élményeket.

A Teszlek Süveg elrendelése szerint négy varázsló házba osztott táborozók mindeközben kedvükre szórakozhattak a Karaoke esten, az Aquaparkban, a Fordított napon, vagy például a Játék esten, ahol a Dance Central volt a legnagyobb kedvenc.  

Nyerj betekintést a Funside-táborozók számára egyik legkedvesebb táborhetünk történéseibe videóink segítségével, vagy böngészd végig a napi történéseket 3. heti Facebook képgalériánkban

A Varázsló hét legjobb pillanatai

 

Carpool Karaoke a Varázslóiskola héten

 

Visszaugrás a navigációhoz