term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:72491
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Gyereknapi tábori akció a Funside-nál!

Gyereknapi tábori akció a Funside-nál!

Jelentkezz most a Funside Balaton maradék helyeinek egyikére, választható kedvezménnyel és ajándékkal! 

 — Meghosszabbítva 2023.05.30. délig! —

Jelentkezés menete

A kedvezmény felhasználásához a jelentkezési lapon a „Megjegyzés” rovatba jelöljék meg, hogy az 1. vagy a 2. típusú kedvezményt szeretnék igénybe venni, mi pedig ez alapján fogjuk visszaigazolni a jelentkezést.

 
1. Akció: Ingyenes táborbusz Budapestről oda-vissza (19 600 Ft értékben) + Funside vászontáska*,

VAGY

2. Akció: 10 000 Ft / fő / turnus kedvezmény balatoni táborunk alapdíjából** + Funside vászontáska*. Az akció a még elérhető turnusokra és foglalkozásokra leadott, új jelentkezésekre vonatkozik. Itt nézheted meg, mire van még szabad helyünk!
 

A jelentkezéshez kattints ide!

 
* Az ajándék vászontáska a táborba érkezéskor, a helyszínen vehető át!
** A kedvezmény a tábor alapdíjából kerül levonásra (az emelt díjas foglalkozások extra költségét nem fedezi).
 
 

Az akció feltételei:
Az akció a gyereknapi hétvégén (2023.05.25. és 2023.05.28. éjfél között) leadott új jelentkezésekre használható fel; a kedvezmény felhasználásának feltétele, hogy a tábor teljes díja legkésőbb 2023.06.05-ig érkezzen be. A két akció össze nem vonható: egy új turnus esetén az egyik vagy a másik használható fel. (Amennyiben több új turnusra is jelentkezel az akció keretében, úgy megteheted, hogy az egyik turnusra az egyik, a másik turnusra a másik akciót veszed igénybe.) A tábor díja utalással és SZÉP-kártyával (akár megbontva) is fizethető; bővebben az árakról és fizetési módokról itt olvashat.

Ha már rendelkezel visszaigazolt foglalással:
Az akciót akkor is igénybe veheted, amennyiben már rendelkezel Funside Balaton foglalással erre a nyárra: ha a már meglévő turnusod mellé egy – vagy több – további turnust adsz hozzá az akció ideje alatt, úgy az akció az újonnan hozzáadott turnusokra lesz érvényes. Választhatod például azt is, hogy a már meglévő turnusod mellé hozzáadsz egy másodikat, és kedvezménynek felhasználod az ingyen buszos utazást a teljes táborodra. A kedvezményt akkor is igénybe veheted, ha a meglévő turnusod és az újonnan hozzáadott turnusod nem egybefüggő hetekre vonatkozik.

Visszaugrás a navigációhoz