BAL

A 3. hét programja: Funside World Tour

A 3. hét programja: Funside World Tour

Kapcsoljátok be a biztonsági öveket és készüljetek fel egy fantasztikus világkörüli utazásra! Új kultúrák megismerése, érdekes hagyományok átélése, ízelítő a világ sokszínűségéből. Megannyi kaland és újdonság vár titeket a hét során, együtt látogatunk el a Bobo Fun Parkba, és közösen szurkolhattok majd a Funside Foci VB-n. Kíváncsi vagy mit tartogat még számodra a hét? Tarts velünk egy felejthetetlen utazásra – felszállásra felkészülni!

A hetet egyből egy izgalmas világ körüli versenyfutással kezdjük. Az Amazing Race kalandos állomásain határaitokat átlépve fedezhetitek fel mire képes a csapaterő. Új esti programunk során, az Around the World esten együtt utazzuk be a világot és fedezünk fel különböző kultúrákat.

Idézzük fel közösen a 2022-es VB hangulatát egy igazi Funside foci bajnoksággal! A legjobb csapatok a csütörtök esti VB-döntőre kvalifikálhatják magukat! A sportok és strandolás után, kedd este felejthetetlen fejetlenség vár rátok a 20 másodperc totál káosz során. Új programunkon kreativitást igénylő, vicces, nem hétköznapi megoldásokkal találkozhattok majd.

Szerdán legújabb nagy programhelyszínünk felé vesszük az irányt, ami nem más, mint a Bobo Fun Park. Trambulinparkok, mászófalak, kalandparkok: mindez egy helyen vár rátok egy 3000 m2-es létesítményben. Este elhozzuk nektek a máltai Fények Fesztiválját, ahol kivilágított út vezet majd titeket a balatongyöröki Szépkilátó felé.

Csütörtökön New York Citybe repülünk nyomozni, ahol a Cluedo New York-i helyszínelése során nem elég gyorsnak lenni, hanem minden apró részletre ügyelve, helyesen kell megfejteni a rejtélyt ahhoz, hogy le tudjátok zárni a nyomozást. Rejtélyekkel teli délutánunk után, este az egész tábor a focipályán szurkolhat a Funside foci VB döntős csapatainak. Vajon melyik ország hozza el a fődíjat?

A tábor zárásaként egy fergeteges aloha Beach Party vár rátok, majd a hagyományos pénteki Záróbulin a velencei karnevál hangulatát hozzuk el nektek. Kitaláljátok kit rejt a maszk?  

 

 

Visszaugrás a navigációhoz