BAL

Az 5. hét témája: Funside Fesztivál (Campers’ Choice 2024 I. helyezett)

Az 5. hét témája: Funside Fesztivál (Campers’ Choice 2024 I. helyezett)

Téged is újra vár a balatoni nyár! Egy hét ahol minden a zenéről és önfeledt szórakozásról szól! Találkozzunk az idei Campers’ Choice győztes Funside Fesztivál témájú héten, ahol egy fergeteges bulis héttel búcsúzunk a 2024-es nyártól! 

Fények, buli, jó hangulat, a vonat nem vár, de mi már nagyon várjuk a Fesztivál 0. napját: a vasárnapi Tábornyitó ünnepséget. 

A hetet a közkedvelt Tőzsdecápák programmal kezdjük, ahol a Fesztivál Palotában tesztelhetitek majd kereskedési képességeiteket. Vajon melyik csapat szerzi be a legtöbb zsetont a délután folyamán? Ezt követően az idén debütáló Music Night-on várunk titeket. Ha elindul a ritmus, nincs megállás. Énekelj, táncolj, zenélj és érezd jól magad! 

Kedden szó szerint belecsöppentek az “All In” élő társasba, ahol életnagyságú figurákat kell majd végigléptetni egy óriási pályán. A kreativitás igazi fegyver lesz ebben a játékban, ti pedig a kulcsszereplői. Készen álltok egy igazán zúzós éjszakára? Az élő társas után, az Éjszakai túrán bevesszük a közeli erdőt, amire már most érdemes felkészíteni a hangszálakat, ezt a napot senki sem úszhatja meg közös éneklés nélkül. 

Szerdán felszállunk a Funside fesztiválbuszra és meg sem állunk a vonyarcvashegyi strandig, ahol a Wibit pálya várja minden fürödni és játszani vágyó “fesztiválozónkat”. Az este folyamán a jó hangulat garantált lesz. A Beat that! programon csapatban az erő: teljesítsétek minél gyorsabban és kreatívabban az elétek kerülő vicces, játékos feladatokat. 

2024-ben ismét beírhatjuk magunkat a “nagy könyvbe” – hamarosan kiderül, hogyan! Légy részese egy felejthetetlen délutánnak a több év kihagyás után visszatérő Nagy országos rekordkísérlet programunkon, amin a Magyar Rekordok hivatalos regisztrátora® is részt fog venni, hogy dokumentálja az eseményeket. A rekordkísérlet témáját később áruljuk majd el!

Még mindig a fülünkben cseng a hangotok, amikor végre összejött a BINGO! Idén különleges környezetben, a Balaton parton esti fények mellett várunk titeket a Beach Bingo-n. Egy fesztivál életéből sem maradhat el és már mi is nagyon készülünk, hogy pénteken a Color run programon újra beszínezzük a tábort veletek. A ”safety car” már a helyén, ha megszólal a drop, indulhat a futás a sokszínű porrengetegben. 

A hatalmas color party-t követően este nem csak a Fesztivál hét, hanem a ‘24-es Funside balatoni tábor végéhez is elérkezünk. Légy részese a balatoni Záróbuli fergeteges hangulatának és még egyszer idén utoljára gyere és táncold át velünk az éjszakát!

,,Hagyd el amit megszoktál, Hello! Szia! Váratlan.”

Visszaugrás a navigációhoz