BAL

Az 5. hét programja: Christmas in July

Az 5. hét programja: Christmas in July

Készen álltok a Funside történetének legünnepibb hetére? Szeretnénk egy kis varázslatot csenni a nyaratokba, és együtt átélni a karácsonyi időszak örömteli hangulatát a Christmas in July héten. Az idei nyári szezon záróhete ünnepi programokkal, játékokkal és sok-sok meglepetéssel vár titeket: mézeskalács díszítés, karácsonyi dalok, ajándékkészítő sarok, közös élmények és meghitt pillanatok. Hozzuk el az ünnepi hangulatot a nyárba!

A hetet egy régi klasszikussal, a Csapatküldetéssel indítjuk, karácsonyi köntösbe bújtatva. Együtt dolgozva minél több kreatív feladatot kell majd megoldanotok, hogy megtaláljátok és felvidítsátok a Grincset, és ezzel sikeresen teljesítsétek a karácsonyi küldetést! Ezután este ünnepi fénybe borul a tábor, mi pedig különböző állomásokkal várunk titeket a Xmas Neon Night-on.

A következő délután egy közös futásra invitálunk titeket, de nem ám a hagyományos módon! Karácsonyi dalokat be, mikulás sapkát fel, rajtol az első Funside-os Mikulásfutam!  Kedd este felejthetetlen fejetlenség vár rátok a 20 másodperc totál káosz során: idei új programunkon kreativitást igénylő, vicces, nem hétköznapi feladványokkal találkozhattok majd.

Szerdán ismét vár rátok a hatalmas, 600 m2-es Airpark, ahol felfújt akadályok sokasága várja, hogy kipróbáljátok. Nem is lenne igazi karácsonyi hét kedvenc karácsonyi filmjeink nélkül: szerda este a szabad ég alatt készülünk egy hangulatos Karácsonyi vetítéssel. Készíts listát kedvenceidről, ugyanis a legtöbb szavazatot kapott filmet látjuk majd viszont a vásznon.

Csütörtökön elérkezünk Karácsony napjához, és először a Funside történetében együtt hangolódunk az ünnepekre. Lesz mézeskalácsdíszítés, közös ajándék készítés és a téli sportok kedvelői se búsuljanak, izgalmas játékokkal készülünk nektek. Ho ho ho! Bingoooo! Este egy fergeteges Bingo Lingo buli vár rátok! Vajon milyen számokat rejt a mikulás zsákja?  

Karácsonyi buli a vízparton? Miért ne? A hét és a 2023-as nyár méltó zárásaként csobbanjunk egy nagyot a Balatonban és zengjenek a karácsonyi dalok a Beach Party téli kiadásán! Az ünneplés utána sem áll meg: a péntek esti Záróbulin egy varázslatos téli Karácsonyi partival köszönünk el az idei évtől.

Visszaugrás a navigációhoz