Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Utolsó szabad helyek balatoni táborainkra!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Utolsó szabad helyek balatoni táborainkra!

Hamarosan zárul a jelentkezés a 2018-as Funside Balaton táborra, miután rekordszámú jelentkezés érkezett az első néhány napban!

A jelentkezési időszak első négy napjában – szerda dél és vasárnap dél között – elfogyott balatoni helyeink több mint 80%-a, amely minden eddigi jelentkezési rekordot megdöntött! Egyes táborok már be is teltek, a maradék helyek pedig várhatóan már csak pár napig tartanak ki! Jelentkezés előtt mindenképp érdemes megnézni, hogy mely foglalkozásokra, illetve turnusokra van még szabad hely, amelyet itt lehet nyomon követni!

Már jelentkeztem, de kérdésem van

A már beérkezett jelentkezéseket folyamatosan dolgozzuk fel és küldjük ki a visszaigazolásokat, amely a nagyszámú jelentkezés miatt a megszokottnál több időt vesz igénybe. Ha már jelentkeztél, de még nem kaptad meg a visszaigazolást, szíves türelmedet kérjük, hamarosan érkezni fog! Akik esetében valamilyen kérdésünk van, vagy már például az egyik választott foglalkozásra nem fért be, mindenképpen keresni fogja csapatunk, hogy segítsünk megtalálni a legjobb megoldást! Addig is, fordulj bizalommal csapatunkhoz elérhetőségeinken!

 

Visszaugrás a navigációhoz