Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Indul a jelentkezés 2018-as balatoni táborainkra!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Indul a jelentkezés 2018-as balatoni táborainkra!

Idén is a megszokott időpontban, 5 héten át lesz Funside Balaton tábor, a meglévő 20 foglalkozással, plusz 2 újjal! Jelentkezés február 21-től!

Az idei nyáron is elérhető lesz az eddig megszokott és népszerű 20-féle különböző foglalkozásunk balatoni táborunkban, melyek közül továbbra is kettőt lehet választani hetente. Két újdonság is csatlakozott a kínálathoz: először indul Jóga táborunk, valamint haladó programozóink számára ajánljuk szintén új Drón-programozó táborunkat! Mindemellett idén teljesen megújult Videós táborunk programja is. DJ-táborunk a nagy érdeklődésre való tekintettel idén már 4 turnusban is választható lesz, Tenisztáborunk esetében viszont idén rendhagyó módon csak kevesebb elérhető szabad hely lesz (erről bővebben a tábor oldalán), ezért fontos lesz korán jelentkezni. Szintén újdonság, hogy idén már minden táborunk kombinálható, így a zene, az angol dráma és a médiatáboraink is választhatóak más táborral kombinálva (bővebben a kombinációkról itt).

A foglalkozások teljes listája és minden fontos információ egy helyen itt található!

Idei 5 turnusunk heti témáit is elárultuk már: az 1.  héten – párhuzamosan az akkor zajló FIFA Világbajnoksággal – a Funside VB hetét rendezzük meg, a 2. héten pedig saját filmes napot és Oscar-díjátadót is tartunk az első Filmsztárok hetében! A 3. turnusban megismételjük tavalyi nagy sikerű Varázslóiskola hetünket, amely természetesen új programokkal is kiegészül! A 4. turnusban a zenéé lesz a főszerep a Rock & Roll hét alkalmából, idei utolsó turnusunkban pedig táborozóink válhatnak programszervezőkké a Camp’s Got Talent témánk során. A teljes öthetes program itt olvasható.

Jelentkezés

A jelentkezés február 21-én, szerdán délben indul online jelentkezési lapunkon keresztül. Az előző évek tapasztalatára alapozva idén is érdemes lesz minél előbb befoglalni a helyeket a jelentkezési lap elküldésével (befizetésre még később is van lehetőség), mert a helyek jelentős része várhatóan már az első napokat követően betelik majd. Bármilyen kérdés esetén keressék bizalommal csapatunkat!

A jelentkezés tanári helyeinkre már elindult, Funside Alumni tagjainkat pedig külön fogjuk értesíteni amikor elindul a jelentkezés ifi helyeinkre!

 

Visszaugrás a navigációhoz