Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Idén is együtt ünnepeltük a Nemzetközi Táborpóló Napot!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Idén is együtt ünnepeltük a Nemzetközi Táborpóló Napot!

Közel százan, összesen 15 különböző Funside viseletet felvonultatva posztoltak a Nemzetközi Táborpóló Nap alkalmából.

Az Amerikából indult International Wear your Summer Camp T-shirt Day, azaz a “Nemzetközi viseld a nyári táborpólód nap” egy olyan őszvégi esemény, amely célja, hogy a nyári táborozók egy napra újra megélhessék a közösséghez tartozás élményét. Az idén november 13-án tartott napot minden évben a Hálaadás ünnepéhez kapcsolódóan rendezik meg, és a jellemzően hideg időszakban külön jóleső foglalatosság, hogy a tábori közösségek újra felidézzék a szórakozva eltöltött nyári napokat.

Idén a Funside nyári táborozói összesen közel 100 poszttal segítettek felidézni a 2018-as táborszezont. A megosztott tartalmak között a táborpólók vitték a prímet: narancs, kék, bordó, négyféle “varázslóiskolás” és a budapesti táborok tanárainak galléros pólója is terítékre került. Mellettük az idén rózsaszín kiadással bővült táborpulcsik is három színben jelentek meg a közösségi médiumok felületein, de három különböző tornazsákra is felfigyelhettek a neten böngészők.

A felsorolt termékeket, és a korábbról is jól ismert kutyakendőket megmutató képek és videók mellett egy különleges poszt is jutott az internetre: a Funside-család legkisebb tagja egy egyedileg megtervezett Funside rugdalózóban olvasztotta meg az internet népének szívét.

A rengeteg mosolygós arc, vicces és kreatív poszt pedig mind egy irányba mutatott: a Funside nyári táborok életre szóló élmények. Öröm volt felidézni a nyári emlékeket, és újra látni – még ha csak online is – ezt a különleges és magával ragadó közösséget.

Visszaugrás a navigációhoz