Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Az 5. hét programja: Csapatok viadala 2019

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az 5. hét programja: Csapatok viadala 2019

Az 5. hét programja: Csapatok viadala 2019

Utolsó idei hetünk középpontjában a Csapatok Viadala áll, így az a csapat, aki a legtöbb pontot gyűjti össze a héten, az megnyerheti a Vándorkupát, amely immáron 4. éve keresi gazdáját – a héten lesz még Game of life, Buborékfoci, Vízi élménypark és még sok más program is!

A nyári szezon záróhetében új programból bizony nem lesz hiány. Többek között Emoji game, Vízi élménypark és Survivor nap is lesz, tehát a sokszínűségből a nyár utolsó hetén sem engedünk. Az első turnusunkban debütáló, nagyszabású délutáni programunk, a Vízi élménypark keretein belül elutazunk a Vonyarcvashegyi strandra, ahol egy egészen új, a Balatonra helyezett felfújt élményparkot próbálunk majd ki, amely különböző szórakoztató és kihívást jelentő elemekből áll, mint például mászófal, katapult vagy vizes árok.

Azonban a Csapatok Viadalának hetét joggal hívhatjuk Funside Best Of hét is, hiszen több régi közkedvelt programunkat is visszahoztuk táborozóink részére. Ilyen például a Buborékfoci, amely utoljára 2016-ban volt programjaink része, és a Game of life is, amely egy óriási, élő társasjátékká varázsolja át tábori helyszínünket.

Esti programként egy igazi Szabadtéri mozi-élményt is elhozunk, ahol animációs és retro filmek közül lehet majd választani, illetve a Játék est is megrendezésre kerül, sok új állomással és játékelemmel.

Best of héten természetesen nem maradhatunk Beach party nélkül, ahol a vízparton, koktélokkal és felhőtlen hangulattal fogunk már-már búcsúzni 2019-es tábori szezonunktól.

Este közösen köszönünk el a 2019-es nyártól és egy utolsó-fergeteges Tinidiscoval zárjuk a szezont, de mindezek előtt kihirdetjük a 4. Csapatok Viadalának győzteseit. Ezáltal Vándorkupánk új gazdára fog lelni egy évre és a győztes csapatok neve is gravírozásra kerül majd, amelyet Nyárzáró bulinkon augusztus végén meg is lehet majd tekinteni!

Visszaugrás a navigációhoz