Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Az 1. hét programja: Color War

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az 1. hét programja: Color War

Az 1. hét programja: Color War

2019-es szezonunkat egy igazán új témával indítjuk el, amely nem más, mint a Color War, avagy a Színek háborúja hét, ahol a csapatok 4 szín szerint lesznek felosztva és így versenyeznek majd egész héten át – többek között lesz Vízi élménypark, Color run, a vadonatúj Emoji game és Beach party is!

Balatoni táborszezonunk első turnusában a csapatok megmérkőzhetnek egymással, hogy elnyerjék a Színek háborúja győztesének címét, illetve első hetünkön debütál az idei év legnagyszabásúbb és legújabb délutáni programja, ami nem más, mint a Vonyarcvashegyi Vízi élménypark.  Ez alatt egy olyan vízi pályarendszert kell érteni, amely különböző szórakoztató és kihívást jelentő elemekből áll – például ilyen a mászófal, a katapult és a vizes árok is. Egy egész délutánt töltünk majd strandolással, fürdőzéssel és az élményparkban való önfeledt szórakozással.

A tavalyi évről már ismert színpompás Color run áll kedd délutánunk középpontjában, és mielőtt nekivágnánk, strandolással készülünk fel a választható rövid vagy hosszútáv lefutására.

Pontgyűjtő programjaink között szerepel a nagy népszerűségnek örvendő Scavenger Hunt, azaz Csapatküldetés, idei egyik új programunk, az Emoji game, ahol a gyerekeknek emojikkal kell majd társaik számára elmagyarázni a kapott szókapcsolatokat, illetve az egész heti témát adó Color war, melyben kizárólag színekkel kapcsolatos izgalmas játékokban vehetnek majd részt.

Esti programjaink között szerepel, a már-már megszokott Tábornyitó csapatépítő amelyben idén új felépítéssel és elemekkel találkozhatnak majd táborozóink. Természetesen a Játék est sem maradhat el, ezen kívül lesz még Társasjáték est és Karaoke, illetve Fények fesztiválja és Esti strand, egy teljesen új kombinációban.  

Visszatérő táborozóink és tanáraink egyik kedvenc programjával zárjuk az első turnust, amely nem más, mint a Beach party, zenével, tánccal, strandolással és gyümölcskoktélokkal.

Visszaugrás a navigációhoz