Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A 4. hét programja: Superheroes – Szuperhős hét

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A 4. hét programja: Superheroes – Szuperhős hét

A 4. hét programja: Superheroes – Szuperhős hét

Idei szezonunk utolsó előtti hetében egy népszerű korábbi témát hozunk vissza, méghozzá a Szuperhősök hetét! Lesz Color War, Szuperhős nap, Aquapark és ezen héten rendezzük meg a 2019-es Filmek versenyét és Funside Oscar-díjátadót is!

Tábornyitó ceremóniánkra, ha szerencsénk lesz akkor benéz hozzánk egy-két ismerős szuperhős-arc, akik majd a gyerekekkel együtt vesznek részt a csapatépítő programokon. További tematikus programokkal is készülünk, például ilyen lesz a Szuperhős nap és a Filmek versenye is, ahol egy saját videót kell készíteni majd csapatban, de szigorúan szuperhősökkel kapcsolatos témában!

A Color War neve már ismerős lehet az idei szezon első hetéről, hiszen ez egy teljesen új program, amelyet elhoztunk a 4. hétre is. A színek szerint beosztott csapatok kizárólag színekkel kapcsolatos játékokban vesznek majd részt, ahol pontokat gyűjthetnek.

Természetesen, a szuperhősöknek a rengeteg program mellett a pihenésre is szükségük lesz, amelyet a Sárvári Gyógy- és Wellness fürdőben tehetnek majd meg, strandolással, csúszdázással és láblógatással egyaránt.

Esti programjaink között helyet kapott a Játék est és az Activity est is, ahol szuperhősök nevei és szuperképességek is megjelennek majd a kitalálandó szavak között. Lazításként csütörtök este közösen megyünk le a Strandra és egy-két újdonsággal is készülünk.

A hét utolsó napján, a Fordított napon lehetőséget teremtünk táborozóinknak, hogy kipróbáljanak egy számukra még ismeretlen foglalkozást, majd a Szuperhősök hetét egy különleges és a tavalyi évben debütált, nagy sikerű Oscar-díj átadóval zárjuk le. Ennek keretein belül, hagyományteremtő céllal idén is kihirdetjük a Filmek versenyének legjobb alkotásait!

Visszaugrás a navigációhoz