Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A 2. hét programja: Game On!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A 2. hét programja: Game On!

A 2. hét programja: Game On!

2019-es tábori szezonunk második turnusában az egész hét klasszikus és új játékok körül fog forogni, ami azt jelenti, hogy legtöbb programunkba belecsempészünk valamilyen ismert retro vagy egészen új játékot – lesz Game of life és Retro nApp, visszatér nagy sikerű tavalyi újdonságunk, a Camp’s got talent, valamint ellátogatunk az Aquaparkba is!

A játékok hete rengeteg izgalmas, új és visszatérő programot foglal magába, többek között ilyen az előző évekből már jól ismert életnagyságú társasjáték, a Game of life, valamint a tavaly debütált Camp’s got talent, ahol táborozóink saját játék állomásokat találhatnak ki, és hozhatnak létre csoportosan.

Hetünk indító programja, a Tábornyitó ceremónia is rengeteg játékos elemet fog tartalmazni, tehát okkal mondhatjuk, hogy elejétől a végéig játékok szövik át ezt a turnust. A Játék esten belül tartandó a klasszikus Nintendo-bajnokságunk egyenesen a ’90-es évekbe repít vissza, ahol mindenki belecsöppenhet kicsit a régmúlt kedvenc játékának eufórikus hangulatába és mindezek mellett, az Activity est csapatjáték is helyett kapott esti programjaink között.

Azonban a heti témához illik egy teljesen új Funside program is, ami nem más, mint a Retro nApp, ahol állomásonként más és más, retro és új játékot próbálhatnak ki táborozóink, mind ezt teljesen más koncepcióban, mint azt a mindennapokban megszokhatták.

Második hetünkről idén nem maradhat el az Aquapark sem, amikor is ellátogatunk a Sárvári Gyógy- és Wellness fürdőbe és egy egész délutánt töltünk el az óriási csúszdák és medencék társaságában. 

A hetet Szabadtéri mozival, önfeledt strandolással és Kviddics bajnoksággal, illetve a megszokott és mindig a hét egyik legpörgősebb programjaként emlegetett Tinidisco-val zárjuk le.

Visszaugrás a navigációhoz