Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Az 5. hét programja: “10 év Funside Balaton”

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az 5. hét programja: “10 év Funside Balaton”

Az 5. hét programja: “10 év Funside Balaton”

2 év Fonyódligeten, 1 Zánkán, és akármilyen hihetetlen, ez már a 7. szezonunk Balatongyörökön. Az ötödik héten a nosztalgiáé és az ünneplésé a főszerep: jubileumi turnusunkban 10 év legjobb programjait hoztuk el nektek, hogy megismerjétek, felidézzétek mindazt a rengeteg élményt, amit együtt éltünk át az elmúlt évtizedben!

Ezen a héten szervezzük meg az idei Csapatok Viadalát: a hét végére ti lehettek azok, akiknek felkerül a neve a vándortrófeára! Sőt, ha mind összefogunk, a hatodik magyar rekordját is felállíthatja a Funside Balaton tábor…

A hét sztárja a 2012 óta velünk tartó Aquapark lesz: szerdán újfent Sárvár lesz az úticél, ahol nincs más dolgunk, mint csúszdáról csúszdára, medencéről medencére kalandozni egy egész délutánon át. Visszatér a 2016-os kedvenc, a Csapatküldetés különleges, jubileumi köntösbe bújtatva; jön a tavaly megismert színes csapatverseny, a Color War; illetve a györöki helyszínünkkel összenőtt Beach Party sem maradhatott ki a programból. Arról pedig szó sem lehetett, hogy pont ezen a héten ne álmodjunk nagyot: csütörtökön segítségetekkel megcsináljuk a Funside Balaton hatodik hivatalos magyar rekordját!

Nem hagyhattuk viszont, hogy csupán a „jól bevált” programokkal várjunk titeket, így minden estére valami újdonsággal készültünk. A hétfői Fusion Night tíz év játékestjeinek a legjobbjait tömöríti egy programba, a Pictionary Esten pedig levegőbe rajzolt Activity-feladványok elevenednek meg a képernyőn és kell őket kitalálni. Csütörtök este bemutatkozik a Bubble Run: egy esti, buborékokkal teli kalandfutás és egy őrült habparty keveréke; a pénteki, jubileumi záróbulit pedig igyekeztünk kimaxolni, így 2020-ban megszervezzük az első Funside Bált! Tizedik évünk utolsó estéjén tombola és igazi puccparádé vár titeket, hogy megkoronázhassuk ezt a csodálatos időszakot.

Visszaugrás a navigációhoz