BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A 4. hét programja: Rock & Roll

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A 4. hét programja: Rock & Roll

Balatoni táborszezonunk negyedik hetén egy klasszikus, de a Funside történetében vadonatúj témával készülünk: ez lesz a Rock and Roll hete!

A zene – legyen akár pop, rock vagy bármilyen stílusú – egyébként is kedvelt eleme táborainknak, ráadásul épp a Funside nyár negyedik hetére esik zenetáborunk, melynek növendékei a hét végén maguk is színpadra állnak. Persze nem csak nekik lesz lehetőségük szerepelni, hiszen a Rock ’n’ Roll tematikájú Klipek versenyéhez, és az egész tábor részvételével zajló Lip dub videóklip forgatáshoz is szükség lesz bátran mosolygó arcokra, jó kiállású fiatalokra és a velük járó fesztelen szabadságra. (Nézd meg hogy sikerültek a korábbi évek lip dub videoklipjei!)

Erősíti mindemellett még a zene jelenlétét tematikus óriás társasjátékunk, a Game of Life, a klasszikus stílusjegyeket felvonultató Tábornyitó ceremónia és több állomása is. Kitekintünk emellett más stílusokra is, így a klasszikusok mellett modern zenéket is pörgetünk a Tinidiszkó és Karaoke esten, vagy épp a hét Záróbuliján.

Nem feledkezünk el mindeközben a magyar tenger közelségéről sem, hiszen a szabad strandolási lehetőségek mellett egész délutános Beach Partyt is rendezünk strandmatracokkal, gyümölcskoktélokkal és pálmafákkal, mindezt úgy, hogy DJ szolgáltatja a talp alá valót. Megéljük emellett a Balaton nyújtotta meghittséget is az Esti strand során, amely minden évben az egyik legkülönlegesebb hangulatú programunk.

Mindeközben nem csak a színpadon, a kamerák előtt és a tánctéren lesz lehetőség a felszabadult mozgásra, hanem az Őrült sportok napján is, mely részeként táborozóink a Vízifocit, a Söprögetőt, és a Felfújható kalandpályát, míg idősebb táborozóink az Achery Tag-et is kipróbálhatják.

Programokból tehát láthatóan nem lesz hiány, pedig a Játék estet és a Szabadtéri mozit még nem is említettük…

Visszaugrás a navigációhoz