Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A 4. hét programja: Karibi hét

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A 4. hét programja: Karibi hét

A 4. hét programja: Karibi hét

Több pálmafát a Balatonra – gondoltuk, és elhoztuk nektek az első karibi hetet, ahol a forró tengerpartok és kalózok világába kalauzolunk el titeket! A héten a víz és a karibi ritmus az úr: visszatérünk a tavalyi közönségkedvenc vízi kalandparkba, de kiszabadítjuk a tőzsdecápákat és megkeressük az elveszett bárkát is!

Már az első nap megszálljuk a kikötőt: a Tőzsdecápák játékban jó csapatmunkával és ügyes csereberélgetéssel megerősíthetitek a flottátokat, ha pedig a Mystery game-ben utána tudtok járni az Elveszett Bárka titkának, akkor a tengerek uraivá válhattok! Szerdán Vonyarcvashegy felé vesszük az irányt, hiszen a karibi hétből a tavalyi sztárprogram, a Vízi kalandpark semmiképpen nem maradhat ki; ahogy egy hamisíthatatlan, gyümölcskoktélokkal és trópusi zenékkel autentikussá varázsolt, vízparti Karibi party sem! Kedden pedig visszatér sokak kedvence, a Funside Balaton híres színes futóversenye, a Color run!

Hétfő este a Challenge night-on számtalan népszerű kihívásban vehettek részt, de a klasszikussá vált Activity, illetve Karaoke & Társasjáték esteken is garantált a jó hangulat. Csütörtök este egy szabadtéri mozifilm vár rátok, természetesen ez is a karibi téma szellemében – kitaláljátok, mi lehet az?

A hetet végül a tizedik évben is a megszokott, de sohasem unalmas záróbulival fejezzük be.

Visszaugrás a navigációhoz