A 3. hét programja: Olimpiai hét

A 3. hét programja:  Olimpiai hét

Idén nyáron nem kell Tokióig menned, hiszen 2016 után újra elhoztuk az Olimpiát a Funside-ba! Harmadik hetünkön a sportoké a főszerep, de merj elrugaszkodni: a Funside Olimpia őrült játékai mellett kipróbálhatod Magyarország legnagyobb felfújható élményparkját is! Sőt, ahogy a legjobbak szokták, még egy rekordot is megdöntünk együtt!

Olimpiai hetünkön összecsapnak a kontinensek, de a játékok kalandos fordulatot vesznek. Bemutatkozik például a 2020-as Funside Balaton legnagyobb újdonsága: szerdán órákig a tiétek lesz a 600 négyzetméteres Airpark, amin felfújt akadályok sokasága várja, hogy legyőzzétek. Ha már küzdelem, nem maradhat el a tavaly sikert arató Color War sem, ahol a színek varázsában játszhattok egy délutánon keresztül.

Az olimpiai sportok őrült variációit hozzuk el újra a Funside Olimpián, de ti is kitalálhatjátok a legújabb játékokat, hiszen a pénteki Camp’s Got Talent napon a tiétek a feladat, hogy a legjobb programmal jöjjetek elő! Csütörtökön pedig lazíthattok kicsit a strandon, vagy játszhattok tényleges olimpiai sportokat a délután folyamán, hiszen nem véletlen vagyunk a Balaton partján!

Csütörtök este viszont nem lesz megállás: a Funside Balaton ötödször is hivatalos magyar rekordot dönt: figyeljétek közösségi médiás oldalainkat, nemsokára kiderül, mi lesz a kihívás!  Az újdonságok pedig még itt sem érnek véget, hiszen a vadiúj Bingo Lingo és Just Dance est is debütál: a korábbiakból ismert táncestet kiegészítjük egy színpadi show-val egybekötött, full extrás bingo játékkal. A Fusion Night-on összeszedtük tíz év legjobb esti játékait egy programra, végül pedig megismerhetitek a Pictionary Estet is, ahol az Activity-t fejlesztettük tovább egy kiterjesztett valóságban rajzolós feladattal! Persze van, ami nem változik: a pénteki záróbuli a 10. évben is garantálja, hogy csúcson fejezzük be a hetet.

Visszaugrás a navigációhoz