Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A 2. hét programja: Campers’ Choice 2020: Varázslóiskola hét

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A 2. hét programja: Campers’ Choice 2020: Varázslóiskola hét

A 2. hét programja: Campers’ Choice 2020: Varázslóiskola hét

Ti mondtátok, mi megcsináljuk! Jubileumi évünkben kezetekbe adtuk a döntést a második heti témáról, ti pedig visszahoztátok a varázsvilágot a táborba: 2017 és 2018 után újra lesz Varázslóiskola hét a Funside Balatonon! Az idei házkupáért minden eddiginél változatosabb játékokban küzdhettek, a megérdemelt jutalom pedig a tavalyi sikerprogram, a vonyarcvashegyi vízi kalandpark lesz!

A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző idén is Balatongyörökön tartja a nyári képzését, mi pedig elhoztuk a varázsvilág újdonságait nektek! Hétfőn átvesszük az irányítást a Gringotts felett: legújabb Tőzsdecápák játékunkban a jó csapatmunkával és ügyes csereberélgetéssel rengeteg arannyal tölthetitek fel a házak széfjeit. A hét végén pedig megmutathatjátok, hogy hozzátok járnak a legjobb nyomozók: a Mystery Game-ben tiétek a feladat, hogy megfejtsétek a nyolcadik horcrux rejtélyét!

A klasszikusokról sem feledkeztünk meg. Idén is lesz kviddicsbajnokság, illetve a csütörtöki Harry Potter napon a csapból is vajsör fog folyni, hiszen a tábor minden szegletét J.K Rowling mesevilága fogja behálózni! A 2019-es siker után pedig nem hagyhattuk ki a vízi kalandparkot sem, ahol szórakoztató és kihívást jelentő elemekből (például mászófal, katapult vagy vizes árok) álló, a Balatonon úszó kalandpályán játszhattok.

Hétfőn pedig bemutatkozik az egyéni mini-versenyekből álló Bajnokságok Estje, de velünk maradt tavalyról a modernizált Activity, más néven az Emoji Game, illetve a Karaoke és társasjáték est is. A hét fináléja pedig most is az elnyűhetetlen Tinidisco lesz.

Visszaugrás a navigációhoz