BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Az 5. hét programja: Camp’s Got Talent

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Az 5. hét programja: Camp’s Got Talent

A Funside Balaton 5. turnusa a Camp’s Got Talent hete lesz, ahol a szezon legjobb játékai mellett maguk a táborozók is programszervezőkké válhatnak.

Balatoni táborszezonunk utolsó hetében rendezzük meg idén a Csapatok Viadalát: az egész héten átívelő versengésben a csapatok játékos és kreatív feladatokon át küzdhetnek a 3. éve vándorló Funside Kupáért. A hét témája mindeközben épp azt a lehetőséget hordozza magában, hogy a nyár egyik legjobb játékát nem a szervezők hozzák el, hanem táborozóink, akik a legújabb programunk, a Camp’s got Talent során csapatokban dolgozva saját programokat találhatnak ki sőt, meg is valósíthatják azokat.   

Ez utóbbi, idén debütáló program mellett a közönségkedvencnek számító Csapatküldetés, és a Funside módra átalakított Activity est során gyűjthetik pontjaikat a Csapatok Viadalában győzelemre törő táborozók.

Ugyanakkor a jeles hagyomány versenyein túl is garantált a szórakozás, hiszen a nagy kedvencek közül megrendezésre kerül színpompás futóversenyünk, a Color Run, a Carpool Karaoke-t is állomásai között tudó Játék est, vagy épp a sárvári Aquapark délután.

A hét sporteseménye a pénteki Kividdics délután lesz, a táborhangulatot leginkább kiteljesítő programpontja pedig a Társasjáték est, mely során több, mint 25 féle játék áll majd táborozóink rendelkezésére, és mely során bármikor megmelegedhetnek a Tábortűz mellett.

A Funside Go-val induló turnus így méltó lezárása lesz 2018-as balatoni táborszezonunknak, amely minden eddiginél több szórakozással várja az inspiratív közösségbe vágyó fiatalokat.

Visszaugrás a navigációhoz