A 4. hét programja: Trópusi hét

A 4. hét programja: Trópusi hét

Ha a trópusokra utazni éppen nem is lehet, gondoltuk elhozzuk nektek a Balatonra a forró tengerpartok és pálmafák világát! Színes virágok, flamingók és a kék tengerpart játszik majd szerepet ezen a pezsgő nyári héten, ahol nem csak az Aquaparkba utazunk majd el, de buborékok között is lejtünk majd egy kis hula-táncot!

Már az első nap megszálljuk a szigetet: a Tőzsdecápák játékban jó csapatmunkával és ügyes csereberélgetéssel megerősíthetitek a tengeri flottátokat, ha pedig a Funside Battle során ti vagytok a legkitartóbb harcosok, akkor a tengerek uraivá is válhattok!

Szerdán Sárvár felé vesszük az irányt, hiszen a fergeteges trópusi hétből egyik legrégebbi, ám de legkedveltebb programunk, az Aquapark semmiképpen nem maradhat ki; ahogy egy hamisíthatatlan, gyümölcskoktélokkal és trópusi zenékkel autentikussá varázsolt, vízparti Beach party sem! Kedden pedig visszatér a tavalyi év egyik kedvence, a Funside Balaton habosbabos futóversenye, a Bubble Run!

A hétfői Fusion Night tizenegy év játékestjeinek a legjobbjait tömöríti egy programba, a tavaly debütáló Bingo Lingo őrületes hangulatot teremt majd egy színpadi show-val összekötött bingo játék keretein belül, a vadiúj Imagine esten pedig minden képzelőerőtökre szükségünk lesz, hogy egy kreatív csapatjátékon belül bizonyítsátok leleményességetek. A hét zárásaként pedig egy óriási trópusi Záróbulival készülünk nektek, ahol kifulladásig rázzuk majd a fűszoknyánkat!

Visszaugrás a navigációhoz