A 2. hét programja: Survivor hét (Campers’ Choice 2021 megosztott I. hely)

A 2. hét programja: Survivor hét (Campers’ Choice 2021 megosztott I. hely)

Ti kértétek, mi megcsináljuk! Idén újra a kezetekbe adtuk a döntést, ti pedig visszahoztátok a Túlélők kifürkészhetetlen világát, így 2019 után újra Survivor hét a Funside Balatonon! Az idei Túlélők címért az eddiginél is változatosabb játékokban küzdhettek, a megérdemelt jutalom pedig az egyik sikerprogramunk lesz, ami nem más, mint a vonyarcvashegyi Vízi kalandpark!

Ezen az izgalmas és rejtélyes héten már a Tábornyitó ceremóniának is hatalmas szerepe lesz, hiszen itt fog megtörténni a törzsalapítás, amikor is kiderül, hogy milyen törzsek küzdenek majd egymás ellen a heti pontgyűjtési harcban.

A törzseitek összecsapnak majd a Sims napon, ahol hajtótöröttek bőrébe bújva fejleszthetitek csapatvezetőitek túlélési „képességeit” a különböző játékokon keresztül, majd a Funside Battle névre keresztelt új délutáni programunk során összemérhetitek, hogy melyik túlélő csapat az, aki minél tovább életben tud maradni!

A Survivor napon sem lesz megállás: a logikai és ügyességi feladatokon keresztül minden harcosnak küzdenie kell majd saját csapatáért, hiszen értékes pontokat gyűjthettek a heti versenyben. Pihenésképpen a Fusion Night-on lazíthattok majd, ahol egy programban szedtük össze nektek az elmúlt tizenegy év legjobb esti játékait.

Az újdonságok második hetünkön sem érnek véget, hiszen a vadiúj Neon night és Imagine est is debütálnak majd a Túlélők hetén, ahol a képzelőerőtökre és kreativitásotokra lesz szükség, így ne hagyjátok otthon ezeket sem!

Hogy buliból se legyen hiány, visszahozzuk a tavalyi év kedvenc esti programját, a Bingo Lingo-t, amely egy színpadi show-val egybekötött, full extrás bingo játék. Végül, a hét méltó lezárásaként visszatér sokak kedvence, a Funside Balaton színes futóversenye, a Color Run!

A hetet végül a megszokott, de sohasem unalmas kedvenc programunkkal, a záróbulival fejezzük be.

Visszaugrás a navigációhoz