term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:60542
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Az 5. hét programja: Funside Fesztivál hét

Az 5. hét programja: Funside Fesztivál hét

A Funside 15. évét ünnepelve nem is lehet méltóbb zárása a nyári szezonnak, mint a Funside Fesztivál. Ezen a héten minden a buliról és az ünneplésről fog szólni, így egy igazán felejthetetlen nyári élményben lesz részetek.

A hetet Beach Games-sel kezdjük, ahol fergeteges hangulatban töltjük majd az egész délutánt, különböző sportokat kipróbálva. Ennek folytatásaképpen este a Skills night-on, még több újdonságot próbálhattok majd ki. Kedden a Color run-on nem csak futni fogunk, de egy hatalmas Color partyt is nyomunk majd, később pedig a Neon night-on sem áll meg a buli.

Szerdán visszahozzuk a korábbi nagy klasszikust, rengeteg újdonsággal megtöltve, ami nem más, mint a Vidámpark, este pedig egy hatalmas Bingo show keretein belül érkezünk el idei táborunk utolsó hetének feléhez!

Egész héten gondolkozhattok majd, hogy milyen állomást szeretnétek megvalósítani a csapatotokkal, de a tényleges bemutató ideje csütörtökön jön el, a Camp’s got talent keretében, aminek témája a Karnevál lesz! Este a vadiúj Activity Contesten csaphattok majd össze egymással, majd a szezon utolsó napján szintén egész nap bulizni fogunk, hiszen Beach partyt követően a táborzáró Tinidiscoval búcsúztajuk majd az idei Funside nyarat!

Visszaugrás a navigációhoz