BAL

A 4. hét programja: THE JUNGLE!

A 4. hét programja: THE JUNGLE!

Tarts velünk egy titokzatos kalandra a Dzsungelben! Vigyázz – nem biztos, hogy minden olyan, mint amilyennek elsőre tűnik, így résen kell lenned! Nagy szükségetek lesz a problémamegoldó képességetekre, csapatmunkára, stratégiai gondolkodásra és egy kis képzelőerőre, hogy eligazodjatok ezen az ismeretlen terepen. Fedezzétek fel a rejtett kincseket és nézzetek szembe a kihívásokkal. A hét folyamán 4 csapatban fogtok küzdeni: ki lesz az első, aki kiszabadul a dzsungelből?

Ezen az izgalmas és rejtélyes héten már a Tábornyitó ceremóniának is hatalmas szerepe lesz, hiszen itt fog kiderülni, hogy mivel néztek szembe a hét során és milyen csapatok küzdenek majd egymás ellen a heti pontgyűjtési harcban!

Heti kalandunk az Elveszett templomban kezdődik, ami Tőzsdecápák programunk helyszíne lesz. Ezután együtt hangolódunk a Dzsungel dallamára a Jungle Nighton. Járjatok nyitott szemmel, sok mindenre fény derülhet az este folyamán!

Idén először hozunk el nektek a hatalmas, különálló Ninja Warrior pályát. Válts nindzsa módba és győzd le a nehezített körülményekkel teli futópályát! Kedd este nyugodtabb vizekre evezünk, az erő helyett most a logikáé lesz a főszerep. Színek, kódok és egy kis gondolatolvasás vár rátok az Óriás fedőnevek játékon.

Szerdai nagyprogramunk során az egész tábor a vonyarcvashegyi Wibit vízi kalandpark felé veszi az irányt, ahol önfeledt szórakozás és kikapcsolódás vár rátok egész délután. A sok kaland után a hét közepén kicsit megpihenünk és természet-közelben, a csillagok alatt vetítünk egy izgalmas filmet a szerda esti Kertmoziban.

A hét második felében is folytatódik a kalandos újdonságok sora. Csütörtök délután az elmúlt évek legnagyobb csapatjátékában vehettek részt. Hagyd, hogy a játék magával vigyen. Ha te is hallod a dobokat, már nincs visszaút, a Jumanji világa rengeteg meglepetést tartogat számotokra. Ne feledd, csak együttes erővel tudtok kijutni! A dzsungel nem hagy nyugodni, este az Éjszakai túrán meg kell küzdenetek minden feladattal és próbával, amit a titkos rengeteg elétek állít.

Utolsó napunkhoz érve eljött a végső összecsapás ideje! Az idei évben debütáló Funside Hajszán izgalmas küzdelmek és változatos kihívások várnak rátok! A délután folyamán nem csak a fizikumé és a gyorsaságé a főszerep, szükségetek lesz a logikára, kreativitásra, együtt gondolkodásra és eszméletlen sok humorra. Melyik szín jut ki először a dzsungelből? Péntek este együtt ünnepeljük a győztes csapatot és a megmérettetésekkel teli hét után közösen boogie-zunk a Záróbulin.

 

Visszaugrás a navigációhoz