term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:60520
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

A 4. hét programja: Mystery hét

A 4. hét programja: Mystery hét

Vadonatúj heti témánk tele lesz nyomozással és rejtélyekkel. Táborozóink detektívek szerepébe bújhatnak és elfeledett titkokat kutathatnak majd fel. Ez az izgalmas hét rengeteg újdonságot is tartalmaz majd, így kár lenne kihagyni!

Hétfőn a Tőzsdecápákkal indítunk, ahol brókerek bőrébe bújva ti irányítjátok majd az ármozgást, természetesen ez nem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Este a Fusion night-on pedig kipróbálhatjátok majd az összes kedvenc Funside állomást, ami az évek alatt mosolyt csalt az arcotokra.

Kedden az egész nap a heti téma körül fog forogni: délután Among us, ahol legjobb nyomozó képességeitekre és ügyességetekre is szükség lesz ahhoz, hogy leleplezzétek az imposztorokat, este pedig folytatva a felderítést, a Detektív lista kipipálásával minél több kihívást és rejtvényt tudtok majd megoldani!

A detektíveknek is kell egy kis pihenés, ezért a szerda délutánt a vonyarci Vízi élményparkban fogjuk tölteni, ahol az önfeledt ugrálás mellett egy kis strandolásra is lesz lehetőségünk. Hazaérve pedig a Társasjáték esten vezetjük le a napot.

A hét végéhez közeledve még mindig nem érnek véget tematikus programjaink, ugyanis az idén debütáló Élő Cluedo-val folytatjuk a nyomozást, amit este a Fedőnevek ügynökeiként zárunk le! A kalandos és rejtélyes hétről nem hiányozhat egy kis csata sem, így pénteken a Funside Battle utáni megmaradt energiákat a Tinidiscoval tudjuk majd lezárni!

Visszaugrás a navigációhoz