term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:60538
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

A 3. hét programja: Varázslóiskola hét

A 3. hét programja: Varázslóiskola hét

A Harry Potter első filmjének 20. évfordulója alkalmából idén újra visszahozzuk az egyik legkedveltebb Funside heti témát, ami nem más, mint a Varázslóiskola! Hihetetlen, hogy eltelt 20 év az első film levetítésétől, és immár a 4. alkalommal rendezhetjük meg nektek ezt a varázslatos hetet!

A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző idén is Balatongyörökön tartja nyári képzését, mi pedig elhoztuk a varázsvilág újdonságait nektek! A hétfőt máris egy izgalmas Trimágus Tusával kezdjük, ahol csapatban dolgozva minél több, és minél kreatívabb feladatokat kell majd megoldanotok! Este pedig a szintén varázslatos Imagine esten a képzelőerőtökre és leleményességetekre lesz szükségetek!

A klasszikusokról sem feledkeztünk meg. Idén is lesz kviddics-bajnokság, illetve a csütörtöki Harry Potter napon a csapból is „vajsör” fog folyni, hiszen a tábor minden szegletét J.K Rowling mesevilága fogja behálózni. Továbbá bemutathatjátok majd azt is, mennyire vagytok HP rajongók, hiszen a Wizard Trivia esten nem lesz más dolgotok, mint jól válaszolni a mágikus kérdésekre!

Ahogy a fenti programok is mutatják, az idei házkupáért minden eddiginél változatosabb játékokban küzdhettek, a megérdemelt jutalom pedig a Funside évek óta töretlen sikert arató programja lesz, ami nem más, mint a szerdai Sárvári Aquapark!

Mágikus hetünket egy teljesen új bőrbe bújtatott programmal, a Beach Games-sel zárjuk majd, ahol a varázstanoncok egymást buzdítva csaphatnak majd össze különböző sportágakban, így az egész napot a strandon tölthetjük ma! A hét méltó lezárásaképpen pedig Tinidisco várja majd varázsló társainkat!

Visszaugrás a navigációhoz