term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:70830
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

A 2. hét programja: Color War (Campers’ Choice 2023 I. helyezett)

A 2. hét programja: Color War (Campers’ Choice 2023 I. helyezett)

Készen álltok egy színes és bulis hétre? A Campers’ Choice szavazás győztes témájának hetén az egész tábor újra a Színek harca csataterévé változik és megmutathatjátok melyik szín a legjobb! Visszahozzuk nektek régi kedvenceiteket a Color War és Color Run programokat, de sok újdonsággal is készültünk számotokra! Engedjétek szabadjára a kreativitásotokat és tartsatok velünk ezen a vidám és színes programokkal teli héten!

A négy szín közötti harc már hétfőn elkezdődik: a Color War programon egy egész délutánon át különböző játékokon küzd meg egymással a 4 csapat, a végén kiderül melyik szín teljesített a legjobban a délután során. Este pedig a neon színek veszik át az irányítást a Neon Night-on, ahová érdemes lesz fehér pólóban érkezni!

Kedden a hét legszínesebb programján, a Color Run során a színes porrengetegben élvezhetitek a futás adta adrenalint és boldogságot, majd az eseményt egy hatalmas color partival tetőzzük meg. Az este folyamán egyik új programunkon, a Beat that! társasjáték esten mérhetitek össze ügyességeteket a többi csapattal.  

Szerdán újra Vonyarcvashegy felé vesszük az irányt, és egy egész délutánt töltünk el strandolással, fürdőzéssel és önfeledt szórakozással a Wibit vízi kalandparkban. A sok móka után este kicsit megpihenünk majd, és ezen a héten a Fények fesztiválját egészen a Balaton-partig visszük, ahol esti strand és a csillagos ég vár rátok!

Először a Funside-ban egy igazi nagy kidobós bajnokság vár rátok csütörtökön. Nincs kiesés, az utolsó pillanatig küzdhettek a csapattal az Óriás kidobós bajnokságon! Egész héten gondolkozhattok majd, hogy milyen állomást szeretnétek megvalósítani a csapatotokkal, de a tényleges bemutató ideje csütörtökön jön el, először esti programként a Camp’s Got Talent keretében. A kreatív és színes állomásoké lesz a főszerep, vajon melyik lesz a legnépszerűbb?

Az idei évben debütáló Funside Hajszán izgalmas küzdelmek és változatos kihívások várnak rátok! A délután folyamán nem csak a fizikumé és a gyorsaságé a főszerep, szükségetek lesz a logikára, kreativitásra, együtt gondolkodásra és eszméletlen sok humorra. Színes hetünket egy fergeteges Retro Color partival koronázzuk meg a péntek esti Záróbulin!

 

Visszaugrás a navigációhoz