ÁLLÁSOK

A legjobb nyári munka

Nyári munkalehetőségek a Funside táboraiban Balatonon és Budapesten

Légy részese a Funside nyárnak!

Munkalehetőség tanároknak, edzőknek, animátoroknak, fotósoknak 2024-es nyári táborainkban! De milyen is a Funside nyár? Pörgős, élménydús, otthonos? Találd meg a hozzád leginkább illő helyszínt és derítsd ki miért nincs nyár Funside nélkül!

A Funside-nál 2007 óta oktatunk élményalapúan gyerekeket, táborainkban nyaranta több mint 25-féle foglalkozáson vehetnek részt. Nálunk nemzetközi környezetben elsőkézből megtapasztalhatod, milyen, ha a játékos tanulásra fókuszálunk, mert hiszünk benne, hogy ezzel tudjuk a legnagyobb értéket nyújtani fiatal tanulóink számára. Saját fejlesztésű, élményalapú tananyagainkkal neked is öröm lesz a tanítás!

Büszkék vagyunk rá, hogy 17 éve szervezünk táborokat, ahova ma már több tucat országból érkeznek gyerekek és fiatalok. Balatoni ottalvós táborunk az ország legnagyobb nemzetközi tábora, ahol nyaranta több mint 1200 gyermek táborozik, valamint budapesti napközis táboraink már 3 helyszínen elérhetőek. Tanáraink és csoportvezetőink fiatal pedagógusok, animátori és szervezői háttércsapatunkban pedig több pozíciót egyetemistaként is be lehet tölteni!

Ha kérdésed van, írj nekünk emailen vagy Messengeren, ha szeretnél elsőként értesülni a friss információkról, kövesd Facebook, Instagram és TikTok oldalunkat!

8 - 17 éves korig
Balatongyörök

Funside Balaton

Nyári tábor
6 - 16 éves korig
Lupa Beach

Lupa Beach

Nyári tábor
8 - 15 éves korig
Gellért tér/BudaPart
5 - 11 éves korig
Villányi út

Funside Újbuda

Nyári tábor

Jelentkezés

Itt indul a jelentkezésed! Egy-egy pozícióra addig jelentkezhetsz, amíg a címe alatt meg nem jelenik, hogy "Betelt". Fontos, hogy a jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el az adott pozícióhoz tartozó információkat (részletekért kattints a pozíció képére)! Ezt követően már csak ki kell választanod a megfelelő jelentkezési lapot (ha nem fotós vagy videós vagy, illetve nem önkéntes pozícióink valamelyikére jelentkezel, akkor az "általános" jelentkezési lapot válaszd) és leadnod a jelentkezésed! Jelentkezni csak az adott pozícióhoz tartozó online jelentkezési lap kitöltésével lehet (e-mailen és személyesen nem tudunk jelentkezéseket fogadni). Ha kérdésed van, keresd bátran csapatunkat a hr@funside.hu címen vagy Messengeren!

Már betelt az általad kedvelt pozíció? Ha a jövőben is szeretnél értesülni a neked tetsző lehetőségekről, kövesd Facebook oldalunkat, vagy iratkozz fel e-mail értesítésre jövőbeli pozícióinkról itt!

Visszaugrás a navigációhoz

Kapcsolat

hr@funside.hu +36 70 330 09 38