Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside Balaton jelentkezés 2018

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside Balaton jelentkezés 2018

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet 2018. február 21-től (ezen az oldalon lejjebb). Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre; a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott táborra. Amikor egy tábor vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg. Fontos: a jelentkezési lapon a foglalkozások kiválasztásánál (egy adott héten belül) a foglalkozások sorrendje mindegy – ha pl. angol és tenisz kombinációt szeretnének, mindegy, hogy melyiket írják elsőnek és melyiket másodiknak (az a végső sorrendet nem befolyásolja).

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően 2 munkanapon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk négy hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt kell a tábor díját vagy annak első részletét befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

Van-e még szabad hely?

2018-as turnusainkra minden hely betelt (további információ itt látható), de várólistára még lehet jelentkezni az alábbi jelentkezési lap használatával (várólistás jelentkezés esetén érdemes megjelölni az összes turnust és foglalkozást, amely szóba jöhet). Amennyiben egy hely felszabadult a kiválasztott hetek valamelyikére, csapatunk azonnal keresni fogja.

Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

A jelentkezéshez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Házirend elolvasható itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat pedig elolvasható itt

 

 

Funside Balaton várólista jelentkezési lap 2018

Várólistára való jelentkezéshez is az alábbi jelentkezési lapot kell kitölteni!

Amennyiben nem jelenik meg a jelentkezési lap, kattintson ide!

 Visszaugrás a navigációhoz