Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside Budapest jelentkezés 2018

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside Budapest jelentkezés 2018

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet 2018. február 28-tól (ezen az oldalon lejjebb). Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre; a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott táborra. Amikor egy tábor vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően legkésőbb 2 munkanapon küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket kollégáink minden esetben személyesen is átnézik). A befizetéshez szükséges információkat szintén a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk négy hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt kell a tábor díját befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

 

Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

A jelentkezéshez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Házirend elolvasható itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elolvasható itt.

 

Funside Budapest jelentkezési lap 2018

 

A jelentkezési lap itt fog megjelenni február 28-án, szerdán délben. Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövessen minket a Facebook-on!

Visszaugrás a navigációhoz