Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Programozó napközis nyári tábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Programozó napközis nyári tábor

Budapesti programozó táborunkban saját játékokat és applikációt fejleszthetsz, valamint játékosan tanulhatod meg velünk az informatika alapjait, akkor is ha még soha nem programoztál korábban!

Alapinformációk

Napközis nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, Bővebben
8-17 óráig (érkezés 8-9 óra között; a programok vége: 16-17 óra között)
Flamenco Teniszcsarnok Bővebben
7-12
4-7 fős csoportokban
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Az informatika dinamikus fejlődése nyomán a digitális írástudás és a programozás a legkeresettebb készségek közé emelkedtek az elmúlt években, de elsajátításuk a gyermekek és fiatalok számára készült játékos oktatási platformoknak köszönhetően már egész kis korban elkezdődhet. Táborunk célja, hogy szórakoztató módon vezessen be a programozás világába és rövid idő alatt olyan tudást nyújtson, amellyel a tábort követően otthon, önállóan is tovább tudnak gyakorolni tanulóink, egyre több lehetőséget biztosítva a számítógép előtt töltött idő hasznosítására. Táborozóink már az első napokban kipróbálhatják saját számítógépes játékok vagy animációk fejlesztését. Az órák során játékos feladatokon keresztül tanítjuk meg a programozás legalapvetőbb elveit és vezetjük be tanulóinkat az algoritmikus gondolkodásba, miközben észre sem veszik, hogy milyen komplex feladatokat hajtanak végre. Mindehhez a vizuálisan programozni tanító, magyar és angol nyelven is elérhető nagyon népszerű platformokat használjuk, úgy mint a Scratch és Code.org

Fontos: ehhez az órához tudni kell írni és olvasni. Ha ez még nem megy magabiztosan, ajánljuk helyette inkább robotika táborunkat!

Programozó foglalkozásunk kiváló alapot nyújthat tanulóinknak a 2017 őszén induló iskola utáni programozó és robotika tanfolyamainkhoz is!

Játékok és szabadidős programok

Milyen táborokkal kombinálható?

Ez jelenik meg a “Milyen táborokkal kombinálható?” fejléc alatt.

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.

Ár: 41 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz