Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Pop-rock zenetábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Pop-rock zenetábor

Töltsd velünk a nyarad Magyarország legmenőbb zenetáborában, ahol megtanulhatod, mekkora öröm rejlik az együttzenélésben, és ahol egy igazi banda tagja lehetsz.

Mindez a Balaton partján, izgalmas délutáni programokkal fűszerezve

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
10-17 Bővebben
4-8 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Magyarországon rengeteg gyermek tanul valamilyen hangszeren játszani, de sokan ezt egyénileg teszik és így nincs alkalmuk másokkal együtt játszani. Mi, a Funside Balaton pop-rock zenetáborban szeretnénk egy új látásmódot adni táborozóinknak: fő irányelvünk az „együttzenélés” megkedveltetése a gyerekekkel. Igazi menő bandákat szeretnénk alkotni a különböző hangszereken játszó táborozóinkból, hogy megismerhessék milyen, amikor az általuk játszott dallam kiegészül mások által megszólaltatott hangszerekkel, és közösen adják elő a kiválasztott dalt. A foglakozások csoportosan zajlanak, ritmusgyakorlatokkal, a saját szólamok kidolgozásával és igazi közösségi élmények szerzésével. A hét folyamán egy rövid fellépésre is készülünk, amelyet vállalkozó kedvű táborozóink színpadon előadhatnak az egész Funside Balaton tábor előtt, az adott tábori hét végén.

Tanáraink hivatásos zenészek és zenetanárok; programvezetőnk multi-instrumentalista, aki számos hangszeren játszik és oktat egy neves budapesti stúdióban. Természetesen az egész tábor számára szervezett délutáni programokból – mint például az aquapark vagy Funside Vidámpark – a zene rajongói sem maradnak ki!

A zenetáborhoz előképzettség szükséges: legalább két éves képzettség egy hangszeren, valamint előny a készségszerű kottaolvasás is!

Játékok és szabadidős programok

Videók a zenetáborból

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.

Ár: 89 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz