Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Tenisztábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Tenisztábor

Teniszezz velünk a Funside Balaton nemzetközi táborban idén nyáron, a Balaton partján!

A tenisztáborban kiscsoportos foglalkozások, kiváló hangulat és rengeteg jó program várja minden táborozónkat idén nyáron is!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
7-17 Bővebben
4-8 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Akár most fogsz először ütőt a kezedbe, akár te vagy a salak királya, tarts velünk a Funside Balaton nyári táborba! Tenisztáborunk népszerűségének titka képzett edzőink sokéves tapasztalata, a kiscsoportos órák és a mindig vidám hangulat, amely a Balaton partján még számos más élményekkel teli programmal párosul, mint a lézercsata, az aquapark vagy a vízifoci. A Funside Egyesület – amely a Magyar Tenisz Szövetség tagja – 2007 óta szervez tenisztáborokat. Óráinkat egyszerre három, tudás szerint bontott csoportban tartjuk, amelyek 2 db salakos és 1 db műfüves pálya között oszlanak meg. Minden héten indul kezdő csoportunk is és a foglalkozásokhoz igény szerint díjmentesen biztosítunk teniszütőt is.

Hétfőtől péntekig, délelőttönként 2 db 120 perces aktív foglalkozással, jó hangulattal és kiváló oktatókkal várunk! Ha a változatosságot szereted vagy az agyadat is szívesen megmozgatnád, a Funside egyedi kombinációs rendszerével az egyik 120 perces blokkot elcserélheted másra, ami lehet akár angol vagy német nyelv, szörf, tánc vagy akár lovaglás is, így heti 10-10 órában kétféle programot is kipróbálhatsz – a Funside Balaton táborban több mint 100-féle kombinációból választhatsz (a lehetséges kombinációk teljes listáját lejjebb találod)! Ha hosszú turnusra jössz, összesen akár 4 különböző foglalkozást is választhatsz! 

Játékok és szabadidős programok

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.

Ár: 79 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz