Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Médiatábor: fotózás

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Médiatábor: fotózás

Érdekel a fényképezés? Már próbálgattál fotózni, de szeretnéd profiktól megtanulni legjobb trükköket?

Irány a Funside Balaton médiatábor, ahol mindez plusz még sok sok izgalmas program vár!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar Bővebben
2, 5, Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
12-17 Bővebben
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

A Funside Balaton médiatáborban napi 2 x 120 percben oktatjuk a fotózás rejtelmeit, ami majdnem annyi, mintha a suliban egy hétig csak ezzel foglalkoznál! Persze csak mennyiségre olyan, amúgy nem sokban hasonlít az iskolára: itt játszva, a Balaton partján, hasonló érdeklődésű táborozókkal tanulhatsz. A saját fényképezőgépeden (mindegy milyen, hozd el!) mutatjuk meg neked, hogyan tudsz sokkal jobb képeket készíteni, amit utána gyönyörű környezetben gyakorolhatsz magad is. Minden héten díjazzuk a legjobb fotókat, amiket megmutathatsz a többi táborozónak és haza is viheted DVD-n.

A táborban a foglalkozásokat hétfőtől péntekig délelőttönként tartjuk: megmutatjuk az alapvető beállításokat, átvesszük a kompozíciót és a témaválasztást, foglalkozunk expozícióval és záridővel, és persze sokat gyakorolunk élesben, majd le is töltjük a kész képeket és egy-két ügyes fogással javítunk is rajtuk, ha kell. Segítünk, hogy jobban megismerd a saját fényképezőgépedet és megnézzük a camera obscurát, hogy azt is megértsd, hogyan működik. Lehetőség szerint hetente egyszer éjszakai fotózásra is megyünk a tábor területén belül! Nézd meg táborozóink legjobb képeit az előző évekből itt!

Elsősorban a videózás érdekel? Nézd meg videós táborunkat! Bővebben…

Játékok és szabadidős programok

Videók a médiatáborból

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.

Ár: 79 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz