Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Lovastábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Lovastábor

Tarts velünk a Funside Balaton lovastáborba és tanulj velünk lovagolni, majd válassz még egyet közel 20-féle másik foglalkozásból!

A délelőtti oktatás után minden délután és este izgalmas programok várnak rád Balaton-parti táborunkban!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
7-17 Bővebben
2-4 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

Lovastáborunk táborozói hétfőtől péntekig délelőttönként a közeli Nemesvitára utaznak, ahol az Idrányi Puszta és Szabadidő Parkban képzett oktatók tartanak számunkra lovasfoglalkozásokat. Mindenki a saját tudásának megfelelő oktatásban vehet részt, ami kezdők esetében alkalmanként kb. fél óra futószáras karámlovaglást, középhaladók számára pedig kb. egy óra futószár nélküli karám- vagy osztálylovaglást jelent. Terepen is rendszeresen lovagló és megfelelő terepbiztonsággal rendelkező haladó lovasok számára naponta egy-másfél órás tereplovaglásra is van lehetőség *. A lovagláshoz kobakot (lovagló sisakot) és gerincvédőt térítésmentesen biztosítunk a helyszínen.

A lovaglás mellett a maradék időben megismerkedhetsz a lótartás legérdekesebb részleteivel is, valamint csoportvezetőink által szervezett játékok és programok is várnak rád. A lovardába kisbusszal és autóval megyünk a táborból (ez kb. 10-15 percet vesz igénybe) és időben visszaérünk, hogy a második 2 órás blokkban egy másik témát is választhass a Funside Balaton tábor foglalkozásai közül! Népszerű kombinációk a lovaglás mellé az angol vagy német nyelv, a tánc, illetve a kézműves táboraink, de érdemes átnézni a teljes listát is lejjebb! 

* Táborozóink tudását a lovarda oktatói mérik fel és a biztonságot mindig szem előtt tartva, mindenkit a számára legmegfelelőbb csoportba osztanak be. Tereplovaglás esetén a terepbiztonságot szülői nyilatkozaton is szükséges igazolni. A tereplovaglás alsó korhatára nem 7, hanem 10 éves kor.

Játékok és szabadidős programok

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.

Ár: 104 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz