Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Golftábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Golftábor

Próbáld ki a golfot vagy tökéletesítsd velünk a tudásodat a nyári szünidőben a Balaton-parton!

A golf mellé közel 20-féle másik foglalkozás közül választhatsz még egyet, délután pedig jobbnál jobb programok várnak rád a Funside Balaton táborban!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 2, 3, 4, 5, Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
7-17 Bővebben
5-8 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

A golftáborban heti 10 óra golfoktatás során, tudásodnak megfelelő csoportban gyakorolhatsz, profi edzővel, a Balaton-parti Imperial Golf Clubban. Az első órákon a gyakorlópályán megtanulhatod az ütőfogást, a helyes beállást és testtartást, az alapvető szabályokat és a golf-etikettet. A hét második felében sor kerül rövid játékgyakorlásra, könnyebb pályák megjátszására és olyan kihívásokra is, mint a labda homokakadályból való kiütése. Haladóbb tanulóink számára igény szerint több gyakorlási és játéklehetőséget is biztosítunk az ütéstechnikák folyamatos fejlesztése és csiszolása mellett. A felszerelést (ütők és labdák) mi biztosítjuk.

A golfpálya a tábor helyszínének közvetlen szomszédságában terül el, a Balaton mentén. Ha a golftábort választod, a tábor során hétfőtől péntekig minden nap 2 óra golffoglalkozás vár rád, majd a táborba visszaérve, a második 2 órás idősávra választhatsz egy másik témát is: népszerű kombinációk a golf mellé a sport, a tenisz vagy az idegen nyelv órák, de a teljes listát is megtalálod lejjebb. Függetlenül attól, hogy mit választasz, délután – együtt a többi Funside-os táborozóval – még rengeteg izgalmas programon vehetsz részt, úgy mint a Funside Vidámpark, a videoklip-forgatás vagy az aquapark, az általad választott turnus programjának megfelelően (bővebben lejjebb).

Játékok és szabadidős programok

Videó a golf foglalkozásokról

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.

Ár: 101 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz