Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Angol dráma tábor

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Angol dráma tábor

Legújabb táborunk haladó tanulóknak szól, akiket érdekel a színjátszás és szívesen fejlesztenék szóbeli angol nyelvtudásukat kreatív módon, anyanyelvi tanár vezetésével - és mindezt a Balaton partján, izgalmas programokkal és egy fantasztikus csapattal!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Angol Bővebben
3, 4, 5, Bővebben
Balatongyörök, Ifitábor Bővebben
12-17 Bővebben
5-10 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

A 2016-ban indult új haladó programunkban minden a beszéd körül forog: “hagyományos” órák helyett angol nyelvű drámapedagógiai feladatok, improvizáció és rövid színdarabok feldolgozásán keresztül, anyanyelvi tanárunk vezetésével gyakorolhatod a nyelvet. Ha elmúltál 12 éves és régóta tanulsz angolul, de szeretnéd továbbfejleszteni a beszédedet játékos módon, angol dráma táborunk pont neked való! Új programunk heti 20 órás intenzív képzés, amely során tanulóink végig angolul beszélnek az órákon, majd a turnus végén egy rövid színdarabot is előadnak többi angolos csoportunk előtt. A foglalkozás célja a szóbeli nyelv gyakorlása és fejlesztése haladó tanulók számára (minimum szint: B1; bővebben lejjebb).

Az órákat hétfőtől péntekig, napi 2 x 120 percben tartjuk, ami több, mint ha a suliban egy hétig napi 5 tanórában tanulnál angolul. Hosszú turnus esetén ennek dupláját, azaz egy 40 órás képzést kapsz. Délután minden nap izgalmas programok várnak: az általad választott turnusnak megfelelően például kipróbálhatod a Funside Vidámparkot, ellátogathatsz velünk aquaparkba, vagy részt vehetsz a Csapatok viadalán (részletek lejjebb)! Az angol dráma tábor napi 4 órás (összesen heti 20 órás) intenzív képzés, ezért más Funside Balaton táborral nem kombinálható.

Játékok és szabadidős programok

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: minden táborunkra csak korlátozott számban érhetőek el helyek, amelyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel. Jelentkezz minél korábban, hogy biztosítsd a helyedet a választott táborban! A jelentkezés 2017. február 15-én, szerdán indul.

Ár: 87 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz