Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Táborok és programok

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Táborok és programok

Funside Budapest napközis nyári táborok

További képek

Játszva tanulás Budapest szívében – már több mint 10 éve!

Villányi úti napközis nyári táborunkban 2007-es indulásunk óta tartott közel 100 turnus során több ezer gyermek fordult meg és tért vissza boldogan nyárról nyárra. 2017-ben immár 11. alkalommal várjuk az 5-12 éves gyermekeket, megszokott módon a teljes nyári szünetben, június 19 és augusztus 25 között 10 héten át. Idén is 6 különböző játékos foglalkozás közül lehet választani hetente kettőt is. Ahogy táborozóink megszokhatták, minden turnusban elérhetőek angol, tenisz és kézműves óráink.

Külföldi táborozóink körében népszerű magyar mint idegen nyelv óránk a 3-9. turnusokban választható. Robotika táborunk idén teljesen megújul és a LEGO Education eszközeire épülő vadonatúj programmal jelentkezik, emellett idén először indul programozó táborunk is! A Funside Budapest tábor már sok éve nemzetközi: magyar és angol anyanyelvű gyermekek egyaránt megfordulnak nálunk. Csapatunk gondosan válogatott, felkészült tanárokból és edzőkből áll, akik mindenkire kellő figyelmet fordítanak köszönhetően a kiemelkedő, 5 gyermekre 1 felnőtt arányunknak. Hagyományainknak megfelelően a nyarat idén is közösségépítő Nyárzáró bulinkkal zárjuk augusztus 25-én, amely minden táborozónk számára ingyenes (részletek az eseményről augusztus elejétől a Facebook-on, hírlevélben és weblapunkon).

Új információk 2018

Figyelem: budapesti táborunk oldalai jelenleg a 2017-es táborok adatait tartalmazzák. 2018-as táborunkkal kapcsolatos minden új információt január végén és február elején, fokozatosan jelentünk majd be weblapunkon. 2018-as budapesti táborunk június 18 és augusztus 31 között kerül megrendezésre, a jelentkezés február 21-én indul. Ha nem szeretnél lemaradni, iratkozz fel hírlevelünkre!

Napközis gyermektáboraink 2017-ben

Az alábbiak közül turnusonként 2 tantárgy választható, pl. angol (2 óra) és tenisz (2 óra); így áll össze a napi 4 óra oktatás.

Angol

Tenisz

Kézműves

Programozás

Robotika

Magyar

Programok és napirend

Minden turnus hétfőn kezdődik és pénteken ér véget. Táborunk az egész nyári szünetben, naponta reggel 8 és délután 5 óra között tart nyitva (szükség esetén 6 óráig ügyeleti nyitva tartással). Az oktatáson kívüli időben versenyeket, vetélkedőket, játékokat és sokféle sportos programot rendezünk. Minden nap valami más programmal találkozhatsz nálunk: a ping pong vagy csocsó-versenytől, a színjátszós-beöltözős és arcfestős programokon át a kincskereső játékig nagy a mókatárunk!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Játékok és szabadidős programok

Miért a Funside Budapest?

Széles választék

Helyszínenként legalább 5-féle foglalkozás közül választhatsz és hetente többet is kipróbálhatsz!

Játszva tanulás

Élményalapú, saját fejlesztésű tananyagainkat kifejezetten a gyerekek igényeire szabjuk

Válogatott csapat

Tanári csapatunkat gondosan válogatjuk és alaposan felkészítjük, hogy a legjobb tábori élményt nyújtsuk

Egész nyáron nyitva

Budapesti táboraink között a teljes nyári szünet alatt találhatsz magadnak tartalmas kikapcsolódást

10 év tapasztalat

2007 óta összesen közel 150 tábori turnussal és több mint 8000 táborozóval büszkélkedhetünk

Helyszín

Fotó CD/DVD

Visszaugrás a navigációhoz