A XXI. századi iskola

A Funside School-nál fontos számunkra a tantárgyakon átívelő készségfejlesztés, amelyet saját fejlesztésű, játékosított tananyagunkkal valósítunk meg, mert tudjuk, hogy mindenki könnyebben tanulja azt, amit szívesen tanul!

Légy részese a változásnak velünk: gyere el ingyenes bemutatóink valamelyikére június 26 és 29 között, és próbáld ki elsők között a Funside School-t!

Építs velünk számítógépet vagy LEGO robotot nyílt napunkon, vagy gyere el és tapasztald meg, hogy lehet angolul tanulni egészen másképpen is!

Nyílt nap jelentkezés

Az egyes bemutatók 60 percesek és a részvétel minden esetben ingyenes! Akik részt vesznek bármelyik nyílt napunkon, early bird kedvezményekben részesülnek a szeptemberben induló tanfolyamokra, valamint számukra még nyilvános jelentkezési időszak előtt megnyitjuk a jelentkezést, így biztosan nem maradnak le a kiszemelt időpontokról!

Helyszínünk átlagosan 10 perc menetidővel elérhető a Belváros és Buda nagy részéről, könnyedén és átszállás nélkül! Közvetlenül a Gellért téri épületünk előtt áll meg a 4-es metró, a 7-es busz és több villamos is. Ingyenes parkolási lehetőség az épület közvetlen szomszédságában, a Budapesti Műszaki Egyetem campusa előtt található.