term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:15187
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Újabb magyar rekordot állítottak fel táborozóink!

Újabb magyar rekordot állítottak fel táborozóink!

A Funside Balaton tábor 4. hetének táborozói és tanárai, Horányi Juli részvételével felállították a dalszöveg-jelelés új magyar rekordját!

A tegnapi napon, sok gyakorlás és hosszú készülés után, 264 fő részvételével, táborozóink és tanári csapatunk felállították az egyszerre történő, dalszöveg jelnyelven való előadásának új, hivatalos magyar rekordját, amelyet a Magyar Rekord Egyesület elnöke a rekordkísérlet helyszínén hitelesített! A kiválasztott Bruno Mars dalt, a barátságról és az egymásra való odafigyelésről szóló „Count on me” c. számot a 2014-es X-faktor döntőse, Horányi Juli énekelte élőben a rekorddöntés közben, sőt ő maga is megtanulta a dalt jelnyelven, hogy részt vehessen a kísérletben táborozóinkkal!

„Egész héten át készültünk a rekordkísérletre a gyerekekkel, először kisebb csoportokban, majd önállóan és végül majdnem 270-en együtt gyakoroltuk a jelnyelv előadását. A gyerekek minden várakozásunkat felülmúlva, nagyon gyorsan tanulták meg a dalt! Fantasztikus érzés volt, amikor közel ennyien egyszerre jeleltük és énekeltük a dalt!” – mondta Farkas Eszter táborvezető. „Nagyon örültünk, hogy Juli igent mondott a felkérésre, hogy ő is részt vegyen a kísérletben! Hihetetlen volt az ő élő előadása mellett jelelni a dalszöveget. Sok gyermek vele együtt énekelte a dalt!”

„Nagyon szeretem a gyerekeket és tetszett az ötlet, hogy velük együtt adjak elő egy dalt, ismét kiegészítve a produkciót jeleléssel. Bruno Mars számának nagyon szép üzenete van. Különleges helyzet volt, ahogy álltam a terem közepén, énekeltem és körülöttem több száz gyerek, festett kézzel velem együtt dalolt. Izgultam, hogy sikerüljön a rekord felállítása és örülök, hogy együtt megcsináltuk.” – tette hozzá Horányi Juli.

Videó

Visszaugrás a navigációhoz