term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:3060
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Új helyszínre költöznek a Funside Balaton táborok 2013-tól

Új helyszínre költöznek a Funside Balaton táborok 2013-tól

A Funside Balaton idén nyártól a zánkai Új Nemzedék Központba költözik, ahol a nemrég felújított téli üdülőházak nyújtanak majd nemzetközi színvonalú szállást táborozóinknak.

A gyönyörű Balaton-parti táborhelyszín a 2012-ben átadott új főépületével, saját őrzött partszakaszával, valamint fantasztikus sportpályáival és létesítményeivel várja táborozóinkat hazánkból és külföldről egyaránt.

[photobox tpl=”gallery.outer” title=”Fotóalbum”]
[photobox_gallery id=37]
[/photobox]

A Funside által használt téli üdülőházak az Új Nemzedék Központ tábori szállásai között a legmagasabb kategóriát képviselik. Minden táborozónkat a nemrég teljesen felújított és újrabútorozott, kizárólag kőépületekben található 6- és 8-ágyas szobákban helyezzük el. Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik és saját csoportvezető tanár is felel érte. Az általunk használt épületekben légkondicionált foglalkoztató termek, színvonalas közösségi helyiségek is találhatóak.

A Funside Balaton összesen 15-féle táborral várjuk táborozóinkat: köztük van 6 teljesen új téma is, amelyeket február 4 és 18 között egyesével leplezünk majd le a funside.hu-n. Jelentkezés indul február 18., hétfőn!

Bővebben új helyszínünkről…

Visszaugrás a navigációhoz