Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Országos rekorddal ünnepeltük a Funside 10. születésnapját

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Országos rekorddal ünnepeltük a Funside 10. születésnapját

Publikálva:

Balatoni táborozóink újabb hivatalos magyar rekordot állítottak fel idén: az ország legnagyobb “élő puzzle”-ját a Funside 10 éves jubileuma ihlette.

Idei balatoni táborunk Nagy Rekordkísérletének témája nem is lehetett más, mint a Funside 10. születésnapja! Rekordjaink hagyományosan sok kreativitást és igazi csapatmunkát igényelnek, és ez idén sem volt másképp: összesen 308 darab kétoldalú lapot festettünk meg, amelyek egyik oldalán az óriási puzzle egyik eleme, a másik oldalán pedig a csapatok által kitalált saját csoportjelvény egy részlete állt. A feladat nagyon izgalmas volt, hiszen a rekord megdöntésének pillanatáig senki sem tudta pontosan hogyan áll majd össze a 77 négyzetméter alapterületű óriás kirakó. Táborozóink és tanáraink a megadott terv alapján, egyesesével keresték meg a puzzle darabok megfelelő helyét a sportpálya méretű táblán úgy, hogy egyszerre egy csapatból csak egy fő tartózkodhatott a játék területén, a többiek pedig a táblán kívülről segíthették. A csapatmunka meghozta az eredményét: mindössze 10 perc és 49 másodperc alatt sikerült kirakni az élő puzzle-t, így új rekord született, amelyet a Magyar Rekord Egyesület a helyszínen hitelesített. A sikeres rekordállítás után megfordítottuk a lapokat és a hátoldalra festett ábrák alapján minden csoport kirakta a saját csapatjelvényét is, ahogy a lenti videóban is látható!

A Funside-nál 2007 óta foglalkozunk azzal, hogy minél több gyermek nyarainak részét képezhessük, és felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak a tábor keretein belül. Először csak napközis táborként indultunk, de ma már nem csak Budapesten, hanem Balatonon is táborozunk minden nyáron, ahol több mint 20-féle foglalkozás közül lehet választani, a délutáni programok pedig évről-évre megújulnak a régi kedvenc programokkal karöltve.

Visszaugrás a navigációhoz