term ID:
term ID HU:
$parentcategory_ID:16
$parentcategory_ID:16

current_CAT_ID:18
current_CAT_ID_HU:18

child cat ID:16
post ID:12656
prefixedcategory_
BAL
OptionID: 42883

Már lehet jelentkezni nyári tanári csapatunkba

Már lehet jelentkezni nyári tanári csapatunkba

Újra lehet jelentkezni tanári és animátori csapatunkba a 2015-ös Funside Balaton ottalvós és Funside Budapest napközis nyári táborokba.

Közel 20-féle pozícióban nyitottuk meg a jelentkezést az elhivatott és felkészült tanárok számára, de akad nyári munkalehetőség orvostanhallgatók, animátorok és játékmesterek részére is. Tanári csapatunkba többek között angol tanárt, német tanárt, magyar mint idegen nyelv tanárt, edzőket és testnevelőtanárokat keresünk. A jelentkezők három lépcsős elméleti és gyakorlati felvételi eljáráson esnek át, a sikeres jelölteket pedig – a balatoni táborunk csapata esetében – egy kétnapos orientációs hétvégére visszük el, ahol együtt készülünk fel a táborozásra.

Azok számára, akik még nem rendelkeznek elég tapasztalattal vagy nem fejezték még be tanulmányaikat, nyitva áll önkéntesi programunk, amely során közelebbről is megismerkedhetnek a táborozás tanári oldalával, hogy később sikerrel használhassák a nálunk megszerzett tapasztalatokat. Korlátozott számban olyan tanulókat is tudunk fogadni, akik nálunk szeretnék eltölteni kötelező gyakorlatukat.

Minden további részlet a meghirdetett pozíciókról, a követelményekről és a felvételi eljárásról megtalálható ezen az oldalon. Sok sikert a jelentkezéshez!

 

Visszaugrás a navigációhoz