Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Így telt idei Nyárzáró Bulink: képek és videó

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Így telt idei Nyárzáró Bulink: képek és videó

Publikálva:

Rekordnagyságú csapat látogatott el hozzánk pénteken, amikor több mint kétszázan gyűltünk össze – táborozók, szülők és tanárok egyaránt – hogy együtt búcsúzzunk el a 2016-os nyártól!

Több mint 200 fő jött el a Funside budapesti központjába – Facebook-os online közvetítésünkön révén pedig még többen is követhették idei Nyárzáró Bulink eseményeit, amely egy kiváló alkalom volt, hogy újra együtt lehessenek a nyáron szerzett barátok és újra találkozhassunk még egyszer kedvenc csoportvezetőinkkel még a tanév előtt!

A résztvevőknek lehetőségük volt rengeteg finom, táborozó családok által készített házi süteményeket és tortákat is kóstolni. A címvédők, Markolt Zsóka és Kelemen Gábor ezúttal éppen hogy csak lecsúsztak a fődíjról, de a balatoni Funside Olimpiára emlékező tortakölteményük így is rengeteg szavazatot zsebelt be. A közönség az első helyet végül a Gyovai Lili és családja által megalkotott Funside-os cupcake kollekciónak ítélte, amelyek szintén fantasztikusan sikerült, de megkóstolhattunk még rengeteg más finomságot is!

A versenyek, tombolák és más izgalmas programok mellett idén egy egészen különleges élményben is volt részünk: táborozóink élőben adták elő a Funside Balaton tábor új himnuszát, az “F.U.N.”-t, amelyet a balatoni táborunk 3. hetében írtak, de eddig sokaknak még nem volt lehetőségük élőben hallani azt.

Az eseményről készült fotókat és rövid videónkat megtekinthetitek lejjebb!

no images were found

Visszaugrás a navigációhoz