Gyakori kérdések: hogy működik a várólista?

Idén minden korábbi évnél előbb teltek be turnusaink, de várólistára még korlátozott ideig lehet jelentkezni. Érdemes-e várólistára jelentkezni? Mikor derül ki, hogy bejutottunk-e? Válaszok a cikkben!

Még két hónap van hátra az idei Funside Balaton táborig, de turnusainkra pillanatnyilag már nincsenek szabad helyek. Változások az utolsó pillanatokban is történhetnek: lejjebb azoknak igyekszünk segíteni, akik az esetleg felszabaduló helyekre szeretnének lecsapni!

Mit jelent a várólista?

Amikor egy turnusra minden helyet befoglaltak már (a foglalkozásoktól függetlenül, tehát úgy is mondhatnánk, hogy “nincs már szabad ágyunk”), akkor megnyitjuk a várólistát. A várólistára ugyanúgy lehet jelentkezni (online jelentkezési lapunkon keresztül), de a visszaigazoló emailben a várólistára való felvétel fog szerepelni. Amint egy hely felszabadul, úgy a várólistán lévő táborozóinkat értesítjük róla. A felszabaduló helyek feltöltésekor elsősorban a jelentkezés sorrendjét vesszük figyelembe, de az is vizsgáljuk, hogy a választott foglalkozáson is van-e hely (a szabad ágy mellett az is fontos, hogy a kiválasztott órán is legyen még elérhető hely a táborozó számára). Éppen ezért a várólistára való jelentkezéskor érdemes a jelentkezési lap “megjegyzés” rovatában minden olyan foglalkozást megemlíteni, amely érdekelhet! Befizetni a tábori díjakat csak akkor kell, amikor már van szabad hely.

Érdemes-e várólistára jelentkezni? Van-e reális esély még bekerülni egy “várólistás” turnusra?

Igen! Több okból is:
1. Mindig előfordul olyan, hogy valakinek változik a programja vagy bármilyen más okból mégsem tud részt venni abban a turnusban, amire jelentkezett, és ilyenkor szabadulnak fel helyek. Minél több idő van még hátra a táborig, annál nagyobb eséllyel fordul elő ilyen.
2. Amikor felszabadul egy hely, azokat értesítjük először, akik a várólistán vannak. Aki nincs fenn a listán, valószínűleg lemarad!
3. Amikor annyira hosszú már a várólista, hogy úgy érezzük nincs már reális esély a bekerülésre, akkor az adott turnusra lezárjuk a várólistát és azt írjuk ki, hogy “BETELT”. Amíg ez nem szerepel az adott turnus mellett, addig érdemes jelentkezni!

Mikor kapok választ? Mikor derül ki, hogy bekerültem-e?

A jelentkezést követően 2 munkanapon belül jelzünk vissza a jelentkezési lapon megadott szülői email-címekre és visszaigazoló emailben erősítjük meg a várólistára való felkerülés tényét. Ezt követően legközelebb csak akkor jelentkezünk, ha felszabadul egy hely. Azt viszont, hogy ez mikor történik meg, sajnos nem lehet megjósolni – lehet egy hét, egy hónap vagy akár 1-2 nap is – hiszen attól függ, hogy mikor mondja vissza valaki a foglalását, ez pedig nem rajtunk múlik. Ez idő alatt fenntartjuk a várólistás helyeket, befizetni pedig csak akkor kell, ha már biztosan van szabad hely.

Várólistára jelentkezni szokásos online jelentkezési lapunkon keresztül lehet! Ha még kérdésed lenne, keresd csapatunkat elérhetőségeinken!

Frissítés (2017. 05. 22.)

2017-es táborunkra minden hely betelt! A nagy túljelentkezésre való tekintettel már várólistára sem áll módunkban újabb jelentkezéseket fogadni. A jelentkezés 2018-as táborainkra február közepén indul! Ha nem szeretnél lemaradni, kövess minket a Facebook-on vagy iratkozz fel hírlevelünkre itt!
 

Pin It